Terug naar home
cc_s261_social_gtl_man_1240_600.png
cc_s261_social_gtl_man_600_600.png
Style

Get the look

Fresh is best

22 dagen geleden

Need some new stuff? We got you! Kleuren als donkergroen, bordeauxrood, zwart en wit zijn een musthave dit seizoen en komen veel voorbij in items als T-shirts, jackets, broeken en accessoires. Don’t miss out, guys!

Het T-shirt heeft een clean, witte streep in het midden en is een goede basis voor deze look. Combineer dit T-shirt met een ripped black jeans, classic sneakers en je bent good to go! Het weer valt nog best vies tegen (lees: koud), dus ga dit seizoen voor een classic legergroene jas. Overigens is deze style heel handig voor zowel de winter als de herfst. Het jack biedt extra warmte en de quilted details maakt je look helemaal compleet. Easy does it!

Is zo’n T-shirt toch echt iets te koud? Draag je outfit in lagen en ga voor een vest in een matching kleur. En met de (ijs)koude temperaturen is het altijd belangrijk om je hoofd goed warm te houden. Of je hebt gewoon een bad hair day, punt. Een cap is dan altijd een goede keus, guys! Ga voor een style in een legergroene tint, past wel zo nice in het plaatje. Toffer gaat het niet worden.

cc_s261_social_gtl_man_860_600.png

1) Groene jas €49,99 2) Destroyed broek €44,99 3) Groene pet €12,99 4) Gestreept T-shirt €17,99

Comments

Log in om een comment achter te laten.
Heb je al een account? Log hier in.
Nog geen account? Maak er hier snel en makkelijk een aan.

More latest news