Terug naar home
cc_s267_social_denim_campagne_2_1240_600.png
cc_s267_social_denim_campagne_2_600_600.png
Style

How to wear

High waisted jeans

12 dagen geleden

Ladies! Say ‘hi’ to one of our all time favorites. Let us introduce you to the high waist jeans (en pssst.. je shopt nu alle 2e jeans met 50% korting!!). Dit fancy fashion item is al een tijdje helemaal on trend. Waarom? Dat leggen wij natuurlijk maar al te graag aan je uit. Daarom focussen we vandaag op de vraag hoe je een high waist het beste kunt dragen. Watch and learn darlings!

High waist jeans zijn er in verschillende fits en styles. Voor onze look maken we gebruik van een awesome skinny jeans met visible buttons. Deze zwarte denim is super fancy en een tikkeltje stoer. Just the way we like it. Dankzij de look van deze jeans kan je er heel veel verschillende outfits mee stylen. De perfecte high waist dus om naar school aan te trekken, maar zeker ook als je een feestje op de planning hebt staan.

cc_s272_social_wk_6_aanvulling_860_600_4.png

1) Zwarte high waisted jeans €29,99 2) Blauwe high waisted jeans €29,99 3) Licht blauwe high waisted jeans €29,99

Deze amazing denim combineren we met een opvallende, fashionable croptop. Binnen no time heb jij een outfit waarmee je sowieso fashion points gaat scoren. Toegegeven, met alleen een croptop kan je zeker tijdens de koude dagen de straat niet op. Daarom draag je er een stoer army jacket overheen. Zoals je weet is camo al een tijdje hot en we zullen je een geheimpje vertellen, dat blijft het ook nog wel even.

Om deze look helemaal fashion proof te maken combineer je de high waist met een fishnet panty. Dit item zorgt voor een funky twist in de outfit waardoor je er shiny en cool uitziet. Wist je trouwens dat fishnets ook heel erg mooi staan onder een ripped jeans of een broek met kneeholes? Deze panty geeft iedere outfit net een beetje meer spice. You gotta love it ladies!   

So, now you know how to wear your high waist. Let’s get shopping darlings!  

Comments

Log in om een comment achter te laten.
Heb je al een account? Log hier in.
Nog geen account? Maak er hier snel en makkelijk een aan.

More latest news