Terug naar home
cc_s273_social_wk_7_newyork_1240_600.png
cc_s273_social_wk_7_newyork_600_600.png
Fun

NYFW 2017

Must follow Instagram accounts

14 dagen geleden

It’s the most wonderful time of the year! En de echte fashionista’s weten natuurlijk wel waarom. Het is namelijk weer tijd voor de New York Fashion Week. En dat betekent heel veel pretty fashion én inspiratie die jij niet wilt missen. Daarom zetten wij de must follow Instagram accounts tijdens NYFW voor jou op een rijtje.

cc_s273_social_wk_7_celebs_800_600.png

@juliabergshoeff
We hoeven je niet te vertellen dat Julia Bergshoeff één van de populairste Nederlandse modellen van dit moment is. This girl is hot! En dat weten ook de internationale designers. Niet zo gek dus dat we via haar Instagram foto’s zien dat ze op dit moment in New York is. Keep an eye on this beauty!

@gigihadid
Gigi Hadid. Need we say more? Gigi liep samen met haar zus al de show van the amazing Tommy Hilfiger. En we hebben stiekem het vermoeden dat het daar deze week niet bij blijft… Wat denken jullie?

@negin_mirsalehi
Als je het over fashion hebt, dan heb je het ook over Negin Mirsalehi. Deze populaire modeblogger is al gespot bij eerste show. We zij benieuwd naar wat ze ons nog meer gaat laten zien via haar Instagram stories. Als je er zeker van wil zijn dat jij helemaal up to date bent is dit account een echte must follow.

@chiaraferragni
Uiteraard mag Chiara Ferragni in dit rijtje niet ontbreken. Deze fashion influencer, blogger en designer is er natuurlijk bij tijdens de fashion week en deelt haar experiences graag met jou. Wij zijn in ieder geval superbenieuwd naar haar toffe looks. Start following now!

@theurbanspotter
Heb jij inspiratie nodig op het gebied van fashion? En wil jij weten wat op dit moment echt hot is? Dan is dit account een must follow. We zien al veel oversized bomber jackets voorbij komen en ook sporty baseball jackets mogen niet ontbreken. Houd the urban spotter in de gaten voor serious fashion inspiration. We love it!

@philipppleininternational
Deze opvallende Duitse designer staat bekend om zijn shows op de catwalk die helemaal over de top zijn. Soms lijkt het wel alsof je naar een concert van een bekende celeb zit te kijken. Money plays no role with this designer. En dat levert natuurlijk coole beelden op. Zeker even checken dus!

Comments

Log in om een comment achter te laten.
Heb je al een account? Log hier in.
Nog geen account? Maak er hier snel en makkelijk een aan.

More latest news