Terug naar home
cc_s233_social_tracksuit_trend_1240_600.png
cc_s233_social_tracksuit_trend_600_600.png
Style

Trend alert!

Tracksuits for men

41 dagen geleden

Oh yes gents! De week is door midden, bereid je vast voor op de weekend chillings! Weer even terug naar de kerstvakantie vibe van vorige week, waarin jij dagenlang de tofste series kon kijken op Netflix en je vooral even niet hoeft te denken aan school. Chill toch? Dat dachten wij nou ook.

cc_s233_social_tracksuit_trend_860_577.png

1) T-shirt grijs €14,99 2) T-shirt rood €14,99 3) T-shirt army €14,99 

4) Jogging zwart €34,99 5) Jogging grijs €34,99 6) Jogging grijs print €39,99 7) Jogging army €39,99

Bij al dat relaxen hoort natuurlijk wel een bijpassende, fashionable outfit. And guess what? Die hebben wij voor je gevonden. De tracksuit is namelijk één van de coolste trends van het moment én onwijs comfy. Geen wonder dat celebs als Kanye West fan zijn van deze awesome outfit.

No clue wat een tracksuit is? Dan leggen wij dat snel even uit. Een tracksuit bestaat uit een joggingbroek en een T-shirt in dezelfde kleur of print. Hierdoor ontstaan het effect van een pak. Onze designers hebben trendy tracksuits ontworpen die voorzien zijn van een camouflageprint die helemaal on fleek is. Voor de guys die niet zo van de printjes zijn hebben we natuurlijk ook meer basic modellen. Voor ieder wat wils dus!

En weet je wat nou het fijne is van zo’n tracksuit? Je kan deze outfit, omdat ’ie helemaal fashionable verantwoord is, zowel binnen als buiten dragen. Dus als je dan toch de deur uit moet, om bijvoorbeeld wat snacks te scoren voor bij de film, dan hoef je je niet om te kleden. Sounds perfect, right?! Dat vinden wij nou ook. Let's get back to the gym guys!

Voel jij de weekend vibes al, maar ontbreekt de juiste outfit nog? Bereid je voor, wacht dan niet langer en scoor een awesome tracksuit. 

 

 

Comments

Log in om een comment achter te laten.
Heb je al een account? Log hier in.
Nog geen account? Maak er hier snel en makkelijk een aan.

More latest news