Terug naar home
cc_s268_social_wk_6_camo_1240_600.png
cc_s268_social_wk_6_camo_600_600.png
Style

Trend alert

Camo for men

16 dagen geleden

This one is for all the fashionable gents out there! Want als jij een beetje verstand hebt van fashion, dan weet je natuurlijk maar al te goed dat camo items al een tijdje helemaal aan zijn. En daarom vonden wij het de hoogste tijd om onze favoriete camo items uit de collectie op een rijtje te zetten. En zeg nou zelf, deze moet je toch in je wardrobe hebben? Go check it out guys!

First up is our awesome camo sweatpants. Deze chille broek is niet alleen perfect voor een luie zondag waarop je de hele dag ligt te Netflixen, maar ook om naar school te dragen of als je met je vrienden de stad in gaat. Combineer deze sporty sweatpants met een T-shirt in dezelfde style en je creëert very easy een coole tracksuit.

Naast sweatpants hebben we ook opvallende long length shirts met een stoere camo look. Deze shirts zijn verkrijgbaar met korte en lange mouwen. Dankzij de opvallende prints zijn deze items echte eyecatchers die jij sowieso wilt ownen. Combineer de shirts met een toffe ripped jeans of een fashionable chino voor een look die spot on is.

Last but not least hebben we natuurlijk ook nog musthave bomber jackets die voorzien zijn van een amazing camoprint. Deze jassen houden je niet alleen warm, maar zorgen er ook voor dat jij er helemaal on fleek uitziet. En, on top of the bill, kan je dit bomber jacket ook goed combineren met verschillende outfits. Sounds like music to your ears, right?! Dat dachten wij nou ook.

cc_s268_social_wk_6_camo_860_600.png

1) Rode bomber €39,99 2) Grijs t-shirt €17,99 3) Groene longsleeve €19,99 4) Grijze jas €59,99 5) Rood t-shirt €17,99

Dus, als jij nog geen toffe camo items in je kast hebt liggen, dan is het nu tijd om ze in te slaan. You don’t want to miss out on a fashion trend right? Let’s go camo guys!

Comments

Log in om een comment achter te laten.
Heb je al een account? Log hier in.
Nog geen account? Maak er hier snel en makkelijk een aan.

More latest news