Terug naar home
cc_s268_social_wk_6_truien_1240_600.png
cc_s268_social_wk_6_truien_600_600.png
Style

Warme truiendag

Looking cool

18 dagen geleden

Oh yes ladies! It’s time to celebrate! En jij als echte fashionista weet natuurlijk wel waarom… Het is eindelijk warme truiendag! En omdat wij wel van een feestje houden hebben wij de belangrijkste trends op het gebied van sweaters voor jou op een rijtje gezet. Wishing you a wonderful warme truiendag!

Sweaters zijn al een tijdje echte fashion items. En dat is eigenlijk ook niet zo gek. Sweaters worden gemaakt van soepele stof waardoor ze heel fijn zitten en daarnaast zien ze er ook stylish uit. Wat wil een echte fashionista nog meer? De allerlaatste trends op het gebied van sweaters weten natuurlijk!

cc_s268_social_wk_6_truien_860_600.png

1) Game over sweater €19,99 2) Super girl sweater €19,99 3) True lover sweater €19,99 4) Catch of the day sweater €19,99 5) Do nothing club sweater €19,99 6) Nope sweater €19,99

First of all is de oversized sweater helemaal on fleek. Deze sweaters geven je outfit een coole twist. Je kan ze het beste combineren met een girly rokje of een strakke skinny jeans. Binnen no time zie jij er helemaal fashion proof uit.

Een andere trend die bij de sweaters erg populair is zijn de cut-outs bij de ellebogen. Eerder zagen we de cut-outs al bij tops en broeken en nu dus ook bij je favoriete truien. Hierdoor krijgen de sweaters echt een fashionable touch. Wij vinden in ieder geval dat het er supertof uitziet!

De laatste trend bij de sweaters is of course pretty obvious. We hebben het natuurlijk over de opvallende prints en teksten die we op veel truien terug zien. Dankzij deze prints en teksten zijn de sweaters echte eyecatchers die niet in jouw wardrobe mogen ontbreken. Deze items kan je goed combineren met een ripped jeans of een A-lijn rokje. Choose your favorite!

Dus fashionista’s! Nu jullie helemaal op de hoogte zijn van de laatste sweatertrends, is het tijd voor een feestje. Let’s celebrate warme truiendag!

Comments

Log in om een comment achter te laten.
Heb je al een account? Log hier in.
Nog geen account? Maak er hier snel en makkelijk een aan.

More latest news