Terug naar home
cc_s269_social_celebs_wk_6_1240_600.png
cc_s269_celebs_wk_6_600_600.png
Fun

What happens on insta

Celebs on track

21 dagen geleden

Het is weer maandag en dat betekent tijd voor de celebs on track. Kijk je mee wat er de afgelopen week in celeb land gebeurde?

cc_s269_social_celebs_wk_6_860_932.png

@justinbieber
We hebben even moeten wachten, maar Justin Bieber is back on track op Instagram! De boy veraste ons op Instagram met een TE leuke video. Check hem hier!

@beyonce 
Deze mag uiteraard niet ontbreken in ons lijstje! Queen B meldde ons afgelopen week dat ze weer zwanger is. De zangeres is in verwachting van een tweeling en het schijnt zo te zijn dat het om een boy en een girl gaat. Wij wachten in spanning af!

@giooogl
Het duurt nog iets meer dan een week en dan is het weer zo ver: Valentine’s Day! Een schattig kliekje kan bij deze celebs on track dan ook niet ontbreken. Hoe schattig is deze foto van Youtuber Gio met zijn vriendin!?

@cheriefransen
Ex Hollands Next Top Model deelneemster Cherie deelde deze week een hoop te gekke Insta posts van haar nieuwe avontuur in LA. Niet alleen LA, maar ook Valentijnsdag hielde haar deze week bezig. Want wist je al dat Cherie samen met ons voor cupido speelt? Geef je crush op via onze Instagram en wie weet verassen wij jouw Valentijn!

Comments

Log in om een comment achter te laten.
Heb je al een account? Log hier in.
Nog geen account? Maak er hier snel en makkelijk een aan.

More latest news