The corset trend

07-09-2017

Yes! Ons hart maakt altijd een klein sprongetje als we weer een toffe nieuwe trend hebben gespot. Dat gebeurde ook toen we de corset trend voor het eerst zagen. Korsetten zijn namelijk weer helemaal hot! En eerlijk is eerlijk, you gotta love it!

Waarom jij waarschijnlijk net zo’n fan wordt van korsetten als wij? Heel simpel! Korsetten zijn namelijk de perfecte items om je waist te accentueren. En tsja, daar houden de meeste fashion lovers wel van. Het leuke van deze trend is dat de korsetten worden verwerkt in allemaal verschillende stijlen. Er is dus altijd wel een item dat heel goed bij jouw personal fashion style past. Je kan natuurlijk een los korset over je favoriete jurkje of top dragen, maar er zijn ook items waar het korset in is verwerkt. Check bijvoorbeeld onze fashionable jurkjes en T-shirts met korsetdetail. Awesome toch?! Dat vinden wij nou ook. En daar komt dan nog eens bij dat het korset voor iedereen passend is. Daarom is dit item een echte musthave voor ladies met een goed gevoel voor style!

Houd jij van outfits met een feminine touch? Dan wordt het tijd om een korset of item met korsetdetail te shoppen. Dankzij deze eyecatchers zie jij er namelijk binnen no time helemaal on fleek uit. Welke fashionista wil dat nou niet?!

corset trend
  1. Dames jurk zwart €24.99
  2. Dames top gestreept €12.99
  3. Dames top rood €17.99
  4. Dames jurk groen €24.99
  5. Dames riem studs €12.99
  6. Dames riem zwart €12.99
  7. Dames top groen €17.99
  8. Dames T-shirt zwart €19.99
  9. Dames top zwart €17.99

Share