The off shoulder top

05-09-2017

Ola fashionista’s! How you doing? Hopefully fine! En als dat niet zo is dan gaan we daar nu wat aan doen. Als echte mode lover loop je namelijk wel eens tegen een probleempje aan. Er is zoveel keuze uit pretty items dat je even niet meer weet welke je moet kiezen. Gelukkig zijn wij er dan om je te helpen. Let us introduce you to our current crush! Wij weten zeker dat jij daar blij van wordt.

En dat kan je zeker niet ontkennen als je onze current crush zelf hebt gezien. Deze amazing top is namelijk één van onze bestsellers en dat is niet voor niets. Want als je het hebt over style en class dan is deze top een absolute musthave. We love the see trough lace ! En trouwens, ook de strakke fit is fantastisch, daar kunnen we niet omheen. Omdat deze top zo ontzettend populair is hebben onze designers besloten om dit item in nog meer kleuren aan de collectie toe te voegen. Daar worden we natuurlijk gelukkig van. Weet jij al welke kleur jouw favoriet is?

Welke kleur je ook kiest, je kan deze top very easy combineren met een jeans voor een look met een fancy touch. En om jou helemaal een goeie reden te geven om te gaan shoppen krijg je nu de tweede jeans voor de halve prijs. Let’s go girls!

current crush
  1. Dames off shoulder top bordeaux €19.99
  2. Dames off shoulder top blauw €19.99
  3. Dames top off shoulder groen €19.99
  4. Dames top off shoulder zwart €19.99
  5. Dames top off shoulder wit €19.99

Share