Get festival ready

16-04-2017

Alright guys, it’s time to put your hands up! De mooiste feestjes van het festivalseizoen komen namelijk steeds dichterbij. En daar wil je natuurlijk wel een beetje fashionable voor de dag komen. Daarom hebben wij voor jullie een aantal trends op een rijtje gezet waar je dit seizoen niet omheen kan. So read it, buy it and look awesome. Are you ready for your first festival?

#1 Floral print

Festivals en flower power zijn al jarenlang een supergoeie match. Logisch dus dat de floral print ook dit seizoen helemaal on trend is. Onze designers hebben coole overhemden en T-shirts ontworpen met kleurrijke printjes. Perfect dus om te dragen tijdens het eerste festival dat jij op de planning hebt staan. Draag een floral print in combinatie met een blue jeans en je bent ready voor het feestje.

festival flower trend for him
  1. T-shirt €19.99
  2. T-shirt €19.99
#2 Neon

Ben jij fan van echte eyecatchers? Dan vind jij onze neon items waarschijnlijk supertof. En het mooie is dat neon kleding helemaal on fleek is. De felle kleuren passen perfect bij de vrolijke en zomerse festival vibes. Combineer bijvoorbeeld een opvallend groen T-shirt met een ripped jeans of een short voor een awesome look. Natuurlijk hebben we ook een neon jacket voor als het tijdens het festival ineens gaat regenen. Make sure you’re prepared, so you will always look fashionable.

festival neon trend for him
  1. T-shirt €14.99
  2. Bomber €39.99
#3 Printed tee

Ook helemaal hot dit festivalseizoen zijn printed tees. Met deze T-shirts maak je super easy een fashion statement. Wat vind jij bijvoorbeeld van deze items in de kleuren zwart, grijs en wit? Perfect voor als je een keer een break nodig hebt van neon en flowers. Dankzij de coole prints zijn deze tees echte musthaves die je zeker in de kast moet hebben liggen. Draag deze shirts met een destroyed jeans en je bent ready to rock your next festival.

festival printed tee trend for him
  1. T-shirt €14.99
  2. T-shirt €14.99

Share