Good & bad weather

09-05-2017

Guys, hoe is het met jullie party vibes? Staan er al leuke festivals op de planning en hebben jullie zin in een feestje? Nice! Speciaal voor jouw eerstvolgende festival hebben wij twee looks samengesteld zodat je sowieso in style los kan gaan. Sounds good right? En om het nog ietsje beter te maken is één outfit perfect voor bad weather en de ander kan je dragen als het zonnetje schijnt. Zo heb je altijd een goeie optie. Als dat niet chill is..

So, let’s start met de look voor mooi weer. Want eerlijk is eerlijk, daar hopen we natuurlijk op. Voor deze festivaloutfit combineren we een stoer T-shirt met jungle print met een awesome denim short met destroyed details en een chain. Deze short (don't forget: nu 2e short halve prijs) is gemaakt van stretch materiaal waardoor het item heel chill zit. Ideaal dus voor een lange festivaldag. Om deze outfit helemaal af te maken knoop je een stylish sweater om. Altijd handig voor als het ’s avonds afkoelt. Deze toffe sweater is ook voorzien van een coole jungle print op de mouwen. Matcht dus perfect met het T-shirt. Check!

Good weather festival
  1. Short €39.99
  2. T-shirt €14.99
  3. Sweater €29.99

Naast deze awesome outfit voor sunny days hebben we of course ook een look bedacht die ideaal is voor als de zon minder z’n best doet. We leven tenslotte wel in Nederland, so you never know! Voor deze look ruilen we het T-shirt in voor een zwart long length shirt met lange mouwen die voorzien zijn van een tekst. We combineren dit item met een echte festival eyecatcher: een joggingbroek met rode camouflageprint. Perfect voor iedere guy met a great sense of style! Natuurlijk mag bij deze outfit een fashionable jas met capuchon niet ontbreken. Want zeker als het regent kan je wel een extra warmhouder gebruiken. Deze zwarte jas heeft coole white details waardoor het item een sporty touch heeft. Helemaal on fleek dus!

Bad weather festival
  1. Longsleeve €24.99
  2. Joggingbroek €39.99
  3. Jas €29.99

Ben jij nog op zoek naar een stylish outfit voor een festival? Check dan deze looks en kies jouw favoriet!

Share