The biker jacket

17-03-2017

Fashionista’s opgelet! Aangezien het al bijna lente is, wordt het de hoogste tijd om de musthaves voor het nieuwe seizoen in huis te halen. En tsja, dan mag het biker jacket natuurlijk niet ontbreken. Want dit jasje is niet alleen super stylish, maar ook een favoriet van vele celebs.

Zo hebben wij dit stoere jasje al gespot bij niemand minder dan Kendall Jenner, Cara Delevingne en Selena Gomez. En dat is natuurlijk niet zo gek. Deze chicks hebben nou eenmaal a great sense of style en ze weten altijd wat de laatste trends zijn op het gebied van mode. So if you wanna look fab, you better make sure you check the biker jacket out!

Uiteraard weet jij als echte fashionista dat een cool jasje in de lente niet bij jou aan de kapstok mag ontbreken. Dankzij de toffe leather look heeft het biker jacket een awesome uitstraling waarmee je iedere outfit meer power geeft. Het fijne van dit jasje is dat ‘ie voorzien is van stoere biker details. Daarnaast kan je deze eyecatcher met superveel kleding combineren. Je kan het biker jacket dus iedere dag aan. You gotta love it!

getthelook_kendall
  1. Biker jacket €15,00
  2. T-shirts €17,99
  3. Schoudertas €24,99
  4. Legging €7,50

Draag jouw favoriete biker bijvoorbeeld met een funky legging en een opvallend T-shirt. Binnen no time zie jij er helemaal on fleek uit. Uiteraard kan je deze musthave ook combineren met een stylish skinny jeans of een girly rokje. It’s all up to you darling! Style it your way!

Ben jij helemaal in love met de personal styles van Kendall Jenner, Cara Delevingne en Selena Gomez? Dan weet je nu dat het biker jacket een echte musthave is for your wardrobe. Zorg ervoor dat jouw personal fashion collection helemaal spring proof is en scoor zo’n toffe eyecatcher. You won’t regret it! That’s for sure.

Share