Day & night look

11-04-2017

Happy birthday to Willem! Happy birthday to Willem! Willem wie? Koning Willem-Alexander natuurlijk! Nog even en onze king wordt weer een jaartje ouder. En dat betekent natuurlijk dat het tijd is voor een feestje. Maar ja, wat trek je aan? Let us help you out. Daar zijn we tenslotte goed in.

Koningsdag is misschien wel één van de leukste feestjes van het jaar. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat is er van alles te doen en dat is natuurlijk goed voor je party mood. Het lastige is alleen dat het weer in april nog niet zo betrouwbaar is en dat je zowel een outfit voor overdag als ’s avonds nodig hebt. Gelukkig hebben wij de ideale oplossing! Met deze awesome en very Kingsday proof oranje top style je namelijk super easy twee verschillende fashionable outfits. Sounds like a plan right?

Dungaree
1. Top €14.99 5. Schoudertas €19.99
2. Bomber €29.99 6. Skinny jeans €39.99
3. Rugzak €24.99 7. Biker jacket €39.99
4. Short €19.99

Schijnt het zonnetje op 27 april? Dan combineer je deze opvallende oranje top met een stoer shortje. Zo kan je overdag ook nog een beetje tannen. Als het tegen de avond afkoelt trek je deze jas met coole print over je orange top aan. Zo weet je zeker dat je warm blijft! En mocht het nou helemaal niet afkoelen, dan laat je die jas lekker in je rugzak zitten. Want geloof ons, zo’n stoere tas met studs is een echte musthave als je de hele dag op pad bent.

Als het weer toch tegenvalt op Kingsday, of als je pas in de avond op pad gaat, is een shortje niet echt aan te raden. Gelukkig kan je de oranje top dan supergoed matchen met een skinny jeans. Draag hierbij een stoere jas met leather look zodat je er helemaal on fleek uitziet. En om deze outfit helemaal af te maken berg je je portemonnee en telefoon natuurlijk op in een schoudertasje met fake snake print. Easy does it ladies!

Weet jij al hoe je deze oranje eyecatcher gaat dragen? Laat het ons weten. We zijn benieuwd in welke style jij Koningsdag viert!

Share