Get fall ready

07-09-2017

Oh boy! Hebben jullie de afgelopen dagen een beetje naar buiten gekeken? Dan weet je dat de herfst er langzaam maar zeker toch echt aankomt. En dat betekent dat je niet meer zomaar zonder jas naar buiten kan. In Nederland weet je het namelijk maar nooit. Voor je het weet heb je ineens een flinke regenbui op je kop. Het is dus weer tijd voor jassen!

Maar ja, welke jas draag je nou als het nog niet heel erg koud is? Een bomber jacket natuurlijk! De bomber is namelijk de perfecte tussenjas. En guess what?! In onze collectie vind je heel veel toffe exemplaren. Lucky you! Van basic black bombers tot items met een fashionable kleurtje, we’ve got it all. En ook als je fan bent van de camoprint , die overigens helemaal on fleek is, ben je bij ons aan het juiste adres. Het allermooiste is nog wel dat je sommige bombers uit de collectie aan twee kanten kan dragen. Een echte musthave dus voor de fashion lovers die graag een beetje afwisselen. Wat trouwens ook heel fijn is, is dat je deze toffe jackets bij bijna iedere outfit aan kan trekken. Hooray!

Dus guys, jullie begrijpen het al, het is tijd om zo’n chille bomber te gaan scoren. Check onze awesome collectie online en shop jouw favoriet!

bomber
  1. Mannen leren imitatie bomber €69.99
  2. Mannen rode camo bomber €49.99
  3. Mannen petrol bomber €59.99
  4. Mannen camo bomber jas €59.99
  5. Mannen bordeaux bomber €59.99
  6. Mannen tropical print bomber €49.99

Ben jij er klaar voor om deze toffe bordeaux items te rocken? Nice! Laat ons weten welk item jouw favoriet is. We are curious!

Share