Pink trend

06-03-2017

Gents! Jullie zullen er nu toch echt aan moeten geloven. Want of je nou wil of niet, de kleur roze is helemaal hot. En dat betekent voor iedere fashionable guy dat het tijd is om te shoppen. Tenminste, als jij nog geen tof roze item in de kast hebt liggen natuurlijk. Om je een beetje te helpen hebben wij in ieder geval weer een coole look voor je samengesteld.

Of course beginnen we met het roze item. Bij deze outfit hebben we gekozen voor een long length T-shirt. Net als de color pink is de fit van dit item helemaal on trend. En wat ook heel erg chill is, is dat je met dit shirt heel veel awesome looks kan stylen. Een echte musthave dus voor iedere fashion minded guy.

Natuurlijk betekent de roze trend niet dat je van top tot teen pink items moet gaan dragen. Daarom combineren wij het stylish T-shirt met een stoere destroyed jeans. Deze broek geeft de look een edgy touch. Dankzij de donkere kleur matcht deze denim goed met shirts in verschillende kleuren. Daarnaast is de destroyed jeans met skinny fit helemaal hot. You gotta have it!

pinktrend
  1. Destroyed jeans zwart €25,00
  2. Long Length T-shirt roze €12,99
  3. Long Lenght vest zwart €12,50

Ben jij al overtuigd van de roze trend? Niemand minder dan Drake in ieder geval wel en hij is niet de enige. Meerdere celebs zijn al gespot met een awesome pink long length T-shirt of sweater. Je weet dus wat je te doen staat. Go get the look!

Share