Meisjes Poncho's

Meisjesponcho’s zijn de perfecte fashion items als je op zoek bent naar een trendy vest of grote sjaal. Het geeft je instant een fashionista look!

Filter


Geen mouwen

Vind jij het leuk om op te vallen? Wil jij graag de laatste modetrends dragen? Of ben je gewoon op zoek naar iets lekker warms? Dan is dit vast wat voor jou! Een poncho is een kledingstuk om je lichaam warm te houden. Het heeft geen mouwen of armsgaten maar alleen een gat voor je hoofd. Je trekt het dus over je hoofd aan en het houdt je lichaam op die manier warm. Maar het is niet alleen een item voor de winter. Dit kledingstuk is er met allerlei toffe prints en figuren. Er zijn exemplaren met franjes, zonder franjes en met bijzondere applicaties. Kijk dus snel of jij een item ziet dat bij jouw stijl past.

Draag het over je kledingstukken

Je draagt een meisjesponcho altijd over andere kledingstukken heen. In de zomer kan dit een dun topje zijn, maar in de herfst kan het in combinatie met een warme trui prima dienst doen als jas. Een poncho is een echt opvallend kledingstuk. Draag altijd een broek of jeans onder dit kledingstuk, want wanneer je een rok of jurkje draagt wordt het soms een beetje too much.

Draag je poncho in de herfst en lente

Een echt kledingstuk voor de herfst en lente is een poncho. Je kunt het dan als jas dragen om je te beschermen wanneer de zon pas lichtjes doorkomt. Er zijn waanzinnig veel verschillende soorten poncho’s, bijvoorbeeld met een col kraag of een V-hals. Weet jij al welke exemplaar jij het tofst vindt?

Opvallend

Ben jij op zoek naar een opvallend warm kledingstuk? Upgrade jouw kledingkast met dit fashion item! Wat voor een soort meisjesponcho’s zijn er bij CoolCat?
  • Met een kol of met een V-hals
  • Details zoals fringes
  • Grof of juist fijn gebreid