nl

check

nl

Nederlands

Launch Music player

Acties & nieuwsbrief

 

ACTIES IN WINKELS EN WEBSHOP

Over het algemeen gelden de aanbiedingen en acties op de webshop ook in de winkels, en omgekeerd. Helaas kan CoolCat dat niet garanderen. Mocht het zo zijn dat een actie alleen in de winkels of alleen in de webshop geldt, dan trachten wij dat duidelijk te communiceren.

 

 

2E SHORT HALVE PRIJS ACTIE 

De CoolCat Shorts actie loopt vanaf dinsdag 15 April 2014. De actie is geldig voor alle shorts voor alle doelgroepen (Dames, Mannen, Meisjes en Jongens). Alle combinaties zijn mogelijk, je kan dus een short voor jezelf, een vriend of vriendin en/of je kinderen bestellen. De actie is geldig op www.coolcat.nl en in alle CoolCat winkels.

Op de webshop geldt dat iedereen die twee shorts bestelt, op de short met de laagste prijs 50% korting krijgt. Als je meerdere shorts bestelt, worden de shorts op prijs gesorteerd van hoog naar laag. Bij een bestelling met daarin 3 shorts van €29,95, €39,95 en €49,95 wordt 50% korting berekend over de short met de prijs €39,95.

Als je niet tevreden over je short kan je het product terugsturen naar de CoolCat webshop. Je betaalt dan een bijdrage van €1,50 in de retourkosten. Je krijgt dan je geld teruggestort. Je kan artikelen ook gratis retourneren of ruilen in een CoolCat winkel. Check de complete ruil- en retourvoorwaarden HIER.

 

 

KORTINGSCODES

Een kortingscode kun je invullen op de ‘shoppingbag’ pagina op het invulveld onder de producten. Zodra je op ‘Kortingscode gebruiken’ drukt, wordt de korting in mindering gebracht op het te betalen bedrag. Als het nog steeds niet lukt, neem dan even HIER contact op met de klantenservice. Check wel altijd even of de geldigheidsduur van de kortingscode niet verstreken is.

 

 

GIFTCARDS

Je giftcard is niet geldig in de webshop. CoolCat Giftcards kun je overal gebruiken in winkels Nederland, België, Frankrijk en Luxemburg. In de winkel kun je vragen hoeveel saldo er nog op je kaart staat. Het is niet mogelijk om je giftcard in te wisselen voor contant geld, en het is ook niet mogelijk om ze te gebruiken om andere giftcards te kopen.

 

 

KAN IK MIJN CJP KORTINGSPAS GEBRUIKEN VOOR WEBSHOP AANKOPEN?

Helaas kunnen we op de webshop geen CJP korting geven. In de winkels ontvang je wel korting met je CJP pas.

 

 

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

In de footer van iedere CoolCat pagina kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief. Als je een bestelling hebt geplaatst kun je er ook op de bedankpagina voor kiezen om op de hoogte gehouden te worden. Vul je e-mailadres en interesse in op het invulveld en klik daarna op de button inschrijven. Vervolgens ontvang je een e-mail als bevestiging van inschrijving. Als het niet lukt om je aan te melden, neem dan HIER contact op met de klantenservice zodat wij je kunnen helpen met inschrijven.

 

 

E-MAILADRES WIJZIGEN

Als je je e-mail adres wilt wijzigen en je hebt al een account, kun je je e-mail adres wijzigen in ‘mijn account’. Log in met je huidige e-mail adres en wachtwoord. Klik vervolgens op de link ‘persoonlijke gegevens’. Je ziet nu een overzichtspagina met invulvelden waar je jouw e-mailadres kunt wijzigen. Klik tenslotte op de button ‘bewaren’ om je gegevens op te slaan. Als je nog geen bestelling hebt geplaatst in de webshop (en nog geen account hebt), kun je je het beste nogmaals inschrijven met je nieuwe e-mailadres.

 

 

AFMELDEN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Wil je je afmelden voor de nieuwsbrief? Klik dan op de link onderaan de mail die je van ons ontvangt: ‘uitschrijven’. Je wordt naar een andere pagina geleid, Hier moet je nogmaals bevestigen dat je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen.