nl

check

nl

Nederlands

Launch Music player

Persberichten

Voor vragen kun je ons bellen op 030-635 63 00.
CoolCat is bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur.
Stuur je ons liever een mail? Mail dan naar marketingandpress@coolcat.nl.


  • 2014-02-11
    Het artikel “Modewinkels op zwarte lijst” van 25 november 2013 in het AD moet worden gerectificeerd. Dit is het oordeel van de rechter vandaag. In de rectificatie moet het AD afstand nemen van de suggesties dat CoolCat haar kleding laat produceren door bedrijven waar sprake is van kinderarbeid, het personeel wordt uitgebuit en de arbeidsomstandigheden verre van veilig zijn. Minister Ploumen had in januari al aangegeven de verkeerde suggesties die zijn gewekt te betreuren. Na deze uitspraak van de rechter moet het AD de foutieve berichtgeving rechtzetten.
  • 2014-02-05
    Strategische samenwerking wehkamp.nl, CoolCat en America Today. Vanaf deze maand zijn de collecties van modemerken Coolcat, en America Today online verkrijgbaar bij wehkamp.nl. wehkamp.nl gaat hiervoor een strategische samenwerking aan met het moederbedrijf van de 2 merken. Het grootste online warenhuis van Nederland breidt hiermee het kledingaanbod voor kinderen, jongeren en studenten sterk uit met zo’n 800 producten.
  • 2014-01-24
    Minister Lilianne Ploumen voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking en eigenaar Roland Kahn van modeketen CoolCat hebben met elkaar gesproken over de arbeidsomstandigheden in de textielindustrie in Aziatische productielanden, in het bijzonder die in Bangladesh. Aanleiding was een interview met minister Ploumen in het AD van 25 november 2013. CoolCat heeft de minister uitgenodigd om hun gevoerde beleid en nieuwe initiatieven toe te lichten.