nl

check

nl

Nederlands

Launch Music player

Opleiding

opleiding

 

Wij vinden het heel belangrijk dat medewerkers zich voortdurend ontwikkelen! Interne doorgroei wordt door Coolcat dan ook enorm gestimuleerd. Ben jij alert, merkbewust, klantgericht en ondernemend? Is plezier in je werk belangrijk, maar streef je daarbij iedere dag weer naar perfectie? Dan ben je bij Coolcat op de juiste plek en zullen wij je helpen je doelen te realiseren!

Coolcat biedt haar talenten een uitgebreid programma aan opleidingen:

BBL (Beroeps Begeleidende Leerweg niveau 2, 3, 4)
We bieden de mogelijkheid om een erkend MBO-diploma te behalen in een combinatie van werken en leren. Je werkt vier dagen in één van onze winkels en gaat één dag naar school. De opleiding volg je bij een ROC. Coolcat vergoedt zelfs de kosten van de opleiding! (hier zitten enige voorwaarden aan verbonden die vooraf worden afgestemd)

Trainee traject
Het traineetraject biedt onze topverkopers de mogelijkheid om binnen een jaar door te groeien tot Assistent Store Manager. Door middel van 8 vakgerichte opleidingsdagen en een stageperiode van 3 maanden stomen wij jou klaar voor de volgende stap bij Coolcat!

Coolcat College
Coolcat organiseert minimaal 2x per jaar management workshops waarvoor medewerkers zich kunnen  aanmelden. Deze workshops hebben als doel de medewerker beter te laten functioneren in zijn functie.

HBO-Small Business en Retail Management
Leidinggevenden bieden wij de kans om een volgende stap in hun ontwikkeling te maken door het volgen van de HBO-opleiding Small Business en Retail Management. Deze opleiding duurt 4 jaar en de medewerker wordt hierbij intensief begeleid door de HR Development afdeling.

Potential traject
Het volgen van de HBO opleiding Small Business en Retail Management kan samen gaan met het Potential traject waarin leidinggevenden de stap maken naar Jr. Area Manager. Het Potential traject is een individueel traject waarbij de medewerker wordt begeleid door de Area Manager en de HR Development Officer.

Trainingen
Naast bovengenoemde opleidingen en trainingen organiseert Coolcat jaarlijks diverse trainingen in samenwerking met KC Handel.