nl

check

nl

Nederlands

Launch Music player

Bezorgen & Ophalen

LEVERTIJD

CoolCat probeert jouw bestelling binnen 2-3 werkdagen te leveren.

 

BEZORGMETHODES

Gratis ophalen in een CoolCat winkel

Je kunt je bestelling gratis ophalen in elk filiaal van CoolCat in Nederland. De winkel het dichtst bij jouw woonadres wordt als eerste geselecteerd en getoond. Je kunt zelf ook een andere winkel selecteren. Zodra je bestelling bij je gekozen CoolCat winkel is afgeleverd, ontvang je een e-mail dat je je pakketje op kan komen halen.

 

Thuisbezorgen

Je bestelling wordt bezorgd op het adres dat je hebt ingevuld bij jouw persoonlijke gegevens. CoolCat verzendt je bestelling met Selektvracht. Wanneer je tijdens de eerste afleverpoging niet thuis bent, worden er nog 5 pogingen (2x ’s middags en 3x ‘s avonds) gedaan om je bestelling af te leveren. Is jouw bestelling een cadeau of wil je het laten afleveren op je werk? Vul dan de gegevens in van een ander afleveradres. Je kunt je bestelling niet bij een postbus, bedrijventerrein of camping af laten leveren.

 

VERZENDKOSTEN

De verzendkosten zijn € 3,95 wanneer je een bestelling bij CoolCat plaatst. Wanneer je je bestelling in de winkel laat afleveren, betaal je geen verzendkosten.

 

TRACK & TRACE

Je kunt je bestelling op verschillende manieren volgen:

 

Als je een account aangemaakt hebt: Via CoolCat
Log in op je eigen account op de CoolCat webshop. Hier kun je de historie en status van je bestellingen volgen.

 

Als je je bestelling thuis laat bezorgen: Via Selektvracht
Nadat je bestelling is verzonden, ontvang je een e-mail met een track&trace code van Slektvracht. Hiermee kun je via de website van Selektvracht de bezorging van je bestelling volgen.

 

WAT ALS DE LEVERTIJD VERSTREKEN IS?

Heb je na 7 werkdagen nog steeds niets ontvangen? Neem dan contact op met de Klantenservice via http://www.CoolCat.nl/nl/contact-opnemen

 

WAT ALS HET PRODUCT BESCHADIGD IS?

Wanneer je bestelling verkeerd of beschadigd is geleverd, schrijf dan je klacht op de retourstrook die bij je bestelling geleverd wordt. Verstuur het pakket met de retoursticker in de originele verpakking terug naar de webshop. De retourkosten worden niet in rekening gebracht en je krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten van ons terug. Klik voor de ‘Ruilen en Retourneren’-voorwaarden HIER.