what can we do for you?

bezorgen & ophalen

<span>what can we do for you?</span> <h1>bezorgen & ophalen</h1>

Bezorgen & Ophalen

LEVERTIJD

Thuis bezorgen:

De bestelling wordt door DHL Parcel bij jouw thuis geleverd.  De levertijd is 2 werkdagen.

 

Afhalen bij een CoolCat Store:

Jouw bestelling zal binnen 1 tot 3 werkdagen worden geleverd in de CoolCat store naar keuze.

 

BEZORGMETHODES

Gratis ophalen in een CoolCat winkel

Je kunt je bestelling gratis ophalen in elk filiaal van CoolCat in Nederland. De winkel het dichtst bij jouw woonadres wordt als eerste geselecteerd en getoond. Je kunt zelf ook een andere winkel selecteren. Zodra je bestelling bij je gekozen CoolCat winkel is afgeleverd, ontvang je een e-mail dat je je pakketje op kan halen.

 

Thuisbezorgen

Je bestelling wordt bezorgd op het adres dat je hebt ingevuld bij jouw persoonlijke gegevens. CoolCat verzendt je bestelling met DHL Parcel. Was je niet thuis toen de bezorger bij je aan de deur stond? Dan zal de bezorger proberen om het pakket bij de buren af te leveren. Als dit is gelukt dan schrijft de bezorger dit op een kaartje en stopt deze in je brievenbus. Als het de bezorger niet lukt om dit bij de buren af te geven dan vindt je ook een kaartje in de brievenbus. Op dit kaartje staat een bezorgcode. Met behulp van deze bezorgcode, kun je HIER voor een nieuwe aflevermogelijkheid kiezen.

 

Je hebt de volgende drie mogelijkheden:

  • Je pakket op een DHL Parcelshop bij jouw in de buurt afhalen.
  • Je pakket bij de buren laten bezorgen.
  • Je pakket op een ander moment laten leveren.

 

Als je niets doet dan worden er nog 4 pogingen (1x ’s middags en 3x ‘s avonds) gedaan om je bestelling af te leveren.

 

Afleveradres

Is jouw bestelling een cadeau of wil je het laten afleveren op je werk? Vul dan de gegevens in van een ander afleveradres. Je kunt je bestelling niet bij een postbus, bedrijventerrein of camping af laten leveren.

 

Aflevertijd

DHL Parcel bezorgt pakketten van maandag tot en met zaterdag. Je pakket kan binnen vier verschillende tijdvensters bij je thuis worden bezorgd. Doorgaans probeert DHL Parcel een pakket eerst tweemaal aan te bieden in de middag. Je kunt met je postcode HIER, tot tien dagen vooruit, bekijken hoe laat de bezorger bij jouw in de straat komt.

 

VERZENDKOSTEN

De verzendkosten zijn € 3,95 wanneer je een bestelling bij CoolCat plaatst. Wanneer je je bestelling in de winkel laat afleveren, betaal je geen verzendkosten.

 

TRACK & TRACE

Je kunt je bestelling op 2 verschillende manieren volgen: Als je een account aangemaakt hebt: Via CoolCat log in op je eigen account op de CoolCat webshop. Hier kun je de historie en status van je bestellingen volgen. Als je je bestelling thuis laat bezorgen: Via DHL Parcel wanneer het pakket ons magazijn verlaat, ontvang je een e-mail met een track&trace code. Zodra het pakket is ontvangen door DHL Parcel, kun je de bestelling HIER volgen. Als je een pakket naar een CoolCat store laat bezorgen Je krijgt een mailtje wanneer het pakket ons magazijn verlaat en je ontvangt een 2e mail zodra het pakket in de CoolCat store van je keuze is aangekomen.

 

WAT ALS DE LEVERTIJD VERSTREKEN IS?

Heb je na 3/4 werkdagen nog steeds niets ontvangen? Neem dan contact op met de Klantenservice via http://www.coolcat.nl/nl/contact-opnemen.

 

WAT ALS HET PRODUCT BESCHADIGD IS?

Wanneer je bestelling verkeerd of beschadigd is geleverd, schrijf dan je klacht op de retourbon die bij je bestelling geleverd wordt. Verstuur het pakket met de retourbon in de originele verpakking terug via een DHL servicepunt naar de CoolCat webshop. De retourkosten worden niet in rekening gebracht en je krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten van ons terug. Klik voor de ‘Ruilen en Retourneren’-voorwaarden HIER.