Veelgestelde vragen rondom de corona situatie

De meest gestelde vragen vind je hieronder. Staat jouw vraag er niet tussen? Dan ontvangen wij jouw vraag graag per e-mail. De contactgegevens vind je hier. Wij zullen je mail zo snel mogelijk beantwoorden, dank voor je begrip.

Is het mogelijk om te ruilen via de webshop?


Het is helaas niet mogelijk om te ruilen via de webshop. Wij adviseren je om de bestelling te retourneren en het retourbedrag zal worden teruggestort. Je kan dan zelf weer een nieuwe bestelling plaatsen.

Ik heb een item gekocht in een store, kan ik dit online ruilen?


Als je een item hebt gekocht op een van de CoolCat verkoop locaties, is het technisch niet mogelijk om een winkelaankoop via de webshop te retourneren. Momenteel zijn onze Nederlandse stores gesloten ivm de maatregelen omtrent het coronavirus. Het retourtermijn is 60 dagen zodat jij de items kan retourneren als de stores weer open zijn.

Hoe lang duurt de retourverwerking?


Door de situatie rondom het Corona virus is het ontzettend druk op de webshop en bij de vervoerder. Hierdoor kan de retourverwerking langer duren dan normaal. Wij streven er naar dat het bedrag binnen 14 dagen weer op je rekening staat.

Hoe lang duurt het voor mijn bestelling wordt verzonden?


Door de drukte op de webshop lopen wij iets achter met de verwerking van de bestellingen. Wij doen er alles aan om de bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Wij verwachten dat je binnen 2 dagen de verzendmail ontvangt. Zodra jouw bestelling verzonden wordt, ontvang je een mail van ons.

Is het mogelijk om een kortingscode achteraf te verrekenen?


Het is helaas niet mogelijk kortingen en acties achteraf te verrekenen of aan te passen.

Is het mogelijk om achteraf een aanpassing te maken in mijn bestelling?


Het is helaas technisch niet mogelijk om iets te wijzigen in een reeds geplaatste bestelling. Wij adviseren je om de bestelling te retourneren en het retourbedrag zal worden teruggestort. Je kan dan zelf een nieuwe bestelling plaatsen met hierin de juiste artikelen.

Ik heb een klacht over een product


Het is niet de bedoeling dat er een beschadiging in het artikel zit. Wij adviseren je om het artikel onder vermelding van klacht te retourneren naar de webshop en dan gaan wij automatisch over op de retourbetaling. Je kan vervolgens zelf een nieuwe bestelling plaatsen, want ruilen via de webshop is helaas niet mogelijk.

Indien je het artikel hebt geretourneerd en de klacht is gegrond, zal de € 1,95 bijdrage in de retourkosten niet in rekening worden gebracht.

Ik heb een artikel gekocht wat niet leverbaar is


Vervelend dat het artikel niet meer voorradig was. Je ontvangt het bedrag weer retour. In verband met hoge aantal bestellingen is het mogelijk dat de voorraadstand niet actueel is. Wij hopen dit zo snel mogelijk weer te hebben opgelost. Excuses voor het ongemak.