5 musthaves

06-03-2017

OOh yes babes! Good news! Spring is in the air. Of nou ja, bijna dan. Het is in ieder geval de hoogste tijd om de tofste trends te gaan checken voor de lente. Want seriously het zijn er echt teveel om op te noemen. En daarom hebben wij alvast vijf trends voor jou op een rijtje gezet. Fijn hè?!

#1 Ruffles

Do you like it girly? Then you like them ruffles darling! Wat denk je bijvoorbeeld van deze awesome longsleeve met cut-out shoulders? Dit item geeft iedere outfit een stylish en girly touch. Dus of je deze top nou draagt met een jeans of een rokje, you will look fab for sure.

ruffles
  1. Zwarte ruffle longsleeve €5,00
  2. Roze ruffle blouse €10,00
#2 Prints

Prints! We kunnen het niet vaak genoeg zeggen. Prints zijn hot. Check daarom onze coole rain jackets die deze lente zeker van pas zullen komen. Kom jij graag droog en fashionable aan op school? Zorg er dan voor dat je snel één van deze eyecatchers aan de kapstok hebt hangen.

prints
  1. Camouflage regenjas €10,00
  2. Luipaard regenjas €10,00
#3 Oversized

Oversized blouses mogen deze lente natuurlijk niet ontbreken in jouw wardrobe. Deze fashion items zien er niet alleen cool uit, je kan ze ook super easy combineren met heel veel andere kleding. Van patches tot printjes, er is voor iedere fashionista wel een oversized blouse die perfect bij haar personal style past. Which one do you like?

oversizedblouses
  1. Oversized blouse met print €5,00
  2. Oversized blouse met badges €5,00
#4 Camo

Girl, we just can’t get enough. En dan hebben we het natuurlijk over de camo trend. Deze stoere style past perfect bij fashionista’s die in love zijn met een coole look. For this season zijn camo jassen helemaal on fleek. Bij ons vind je jackets in verschillende fits en styles zodat er voor iedere fashionista een awesome camo item te vinden is. Love it!

camo
  1. Camouflage bomber €20,00
  2. Camouflage biker €15,00
#5 Scuba

Last but not least, de scuba trend! Bij deze trend draait het helemaal om items die zijn gemaakt van dit sporty materiaal. Scuba lijkt een beetje op de stof die je misschien wel kent van wetsuits, alleen is dit materiaal een stuk soepeler. Het toffe is dat er veel verschillende items worden gemaakt van scuba. Van skirts tot jackets, we’ve got it all babe! Go check it out!

scuba
  1. Scuba jasje €10,00
  2. Scuba minirok €7,50

Share