Denim

Customize your denim peeps

Heb jij nog een jeans liggen en wil je deze helemaal your way stylen? We’ve got something for you! CoolCat heeft nu de beste tips and tricks om jouw jeans te customizen! Let’s go en wear a smile in your one of a kind jeans.

Make a design

Maak van te voren een design zodat je een beeld krijgt van hoe de jeans wordt. Print hiervoor een jeans template uit and you’re ready to go. Maak je denim as wild as you want!

DENIM

Paint, paint, paint

Ben jij niet zo goed in tekenen? No worries! Er zijn veel handige trucjes om een mooi en uniek design te krijgen. Heb jij een leuk plaatje gevonden? Print het uit en maak er een stencil van. Leg het stencil op je jeans en paint that stuff. Let op! Het is belangrijk om textiel verf op je jeans te gebruiken anders pakt de verf niet goed. How to make it even easier? Gebruik een spuitbus, zo ben je lekker snel klaar! Zorg er wel voor dat je de verf goed laat drogen, hier kun je ook een föhn voor gebruiken.

SHORTS

Tape away

Wil jij je garderobe een update geven? Don't grab the money maar wees creatief! Tape is your best friend. Met deze easy trick wordt jouw basic jeans omgetoverd tot een lit piece die je ook nog eens zelf hebt gemaakt. Tape de broek af op de plekken waar jij de strepen wil zetten. Denk bijvoorbeeld aan een stoere lijn langs je jeans. Kies een badass kleur en paint away.

SHORTS

Washing tips

Opgelet! Je customized jeans wil je natuurlijk niet verpesten, right? Voor het beste resultaat is het belangrijk om de jeans de eerste 2 weken niet te wassen. Zo kan de verf er goed intrekken. Zorg ervoor dat je de jeans eerst binnenste buiten strijkt voordat je hem KOUD kan wassen. Let’s start the proces!

Share