10x de leukste lace items

22-11-2017

Oh yes! Een nieuwe week betekent natuurlijk een nieuwe current crush. Deze week hebben we er eentje voor de ladies. We zetten namelijk onze lace items in de spotlight. En dat doen we natuurlijk niet zomaar. Kanten items zijn namelijk helemaal party proof. Tijd dus om deze fashionable pareltjes te checken

Met de vele feestjes die aan het einde van het jaar op de planning staan mogen lace items niet in jouw wardrobe ontbreken. Onze designers hebben daarom een uitgebreide collectie voor jullie ontworpen met heel veel kanten musthaves. Wat denken jullie bijvoorbeeld van een classy kanten body? Combineer dit item bijvoorbeeld met een destroyed jeans of een stylish rokje en je hebt binnen no time een outfit die perfect is voor een feestje. Geen fan van bodies? No problem! Je kan ook kiezen voor een lace top of een kanten rokje. Het fijne is dat veel van deze items ook nog in verschillende kleurtjes verkrijgbaar zijn. Er is dus altijd wel een lace item te vinden dat goed bij jouw personal fashion collection past.

Ben jij ook al helemaal in love met onze current crush? Logisch! Shop snel jouw favoriete item zodat je er tijdens het volgende feestje awesome uitziet. It’s time to get party ready ladies!

kant
  1. Dames rode jurk €19.99
  2. Dames body groen €19.99
  3. Dames biker jacket €49.99
  4. Dames body rood €24.99
  5. Dames jurk petrol €29.99
  6. Dames legging €24.99
  7. Dames body rood €29.99
  8. Dames off shoulder top €24.99
  9. Dames rok petrol €17.99
  10. Dames top zwart €17.99

Share