Dark denim voor mannen

07-11-2017

Guys! We’ve got some good news for you. Tenminste, als je graag op de hoogte bent van de nieuwste musthaves. Want wij hebben er weer eentje voor jullie. De nieuwste musthave is namelijk de dark denim voor mannen. En omdat wij fan zijn van deze trend zetten wij de donkere denim voor jullie in the spotlight. En goed nieuws: je shopt nu de tweede denim voor de helft van de prijs.

Nou hebben we wel vaker coole musthaves voor mannen, maar de donkere denim moet je echt in de kast hebben liggen. Dit fashionable item is namelijk een echte multitasker. En geloof ons maar, als je er eenmaal eentje hebt gescoord kan je echt niet meer zonder. Waarom? Heel simpel! Dark denims zijn namelijk geschikt voor verschillende occasions. Voor nette gelegenheden draag je jouw favoriete donkere jeans in combinatie met een stylish overhemd. Je kan natuurlijk ook kiezen voor een nonchalante look door een dark denim te combineren met een opvallend T-shirt of een sporty sweater. Wat trouwens ook heel chill is aan deze trend is dat je de keuze hebt uit veel verschillende soorten jeans. Of je nou gaat voor een donkere destroyed denim of een exemplaar met coating, het kan allemaal!

Check dus snel onze uitgebreide collectie en zorg ervoor dat je deze musthave voor mannen snel aan je personal fashion collection kan toevoegen. Let’s go guys!

dark denim
  1. Mannen coated jeans €39.99
  2. Mannen coated biker jeans €49.99
  3. Mannen destroyed skinny jeans €49.99
  4. Mannen biker jeans €59.99
  5. Mannen joggjeans €49.99
  6. Mannen slim fit jeans €49.99
  7. Mannen skinny fit jeans €39.99
  8. Mannen destroyed jeans €49.99

Share