Musthave: velvet dress

08-11-2017

Oh yes ladies! Het is november en dat betekent dat wij weer een dress of the month voor jullie hebben geselecteerd. Dit keer is dat een fashionable pareltje dat perfect is voor de vele feestjes die binnenkort op de planning staan. Tijd dus om deze beauty even wat extra attention te geven.

De dress of the month van november is een stylish velvet jurk die in verschillende kleuren verkrijgbaar is. Fluweel is dit seizoen helemaal on trend en dat is niet alleen omdat deze stof super zacht is. Fluweel zorgt er namelijk ook voor dat elke outfit een glamorous touch heeft. En daarom is deze musthave het perfecte item voor een awesome party look. Het velvet jurkje heeft een strakke fit en een all-over geometrische print. Dit laatste maakt de dress extra bijzonder. Wat ook fijn is, is dat je deze eyecatcher op verschillende manieren kunt dragen. Je kan de dress of the month combineren met je favoriete high heels, maar je kan ‘m ook dragen met bijvoorbeeld een paar strakke, witte sneakers. Wear it the way you like it!

Kan jij nog wel een jurkje gebruiken dat helemaal party proof is? Stop dan met zoeken. Met deze velvet dress of the month weet je namelijk zeker dat je er amazing uit gaat zien op het volgende feestje. Cheers!

dress of the month
  1. Dames velvet jurk zwart €34.99
  2. Dames velvet jurk blauw €34.99

Share