3 x street looks

22-11-2017

Girls! It’s time for some fashion inspiration! We hebben stiekem even wat outfits van onze favoriete bloggers voor jullie op een rijtje gezet. Zo is het voor jou super easy om een stylish look te nailen. En daar houden echte fashionista’s natuurlijk wel van. Dus, check it out ladies en nail the look!

#1

nail the look De black on black trend is helemaal hot. Niet zo gek dus dat we deze trend ook veel terugzien bij fashion bloggers. Om deze eerste look te nailen combineer je een zwarte skinny jeans met een classy black top. Om ervoor te zorgen dat je het niet koud krijgt maak je de outfit af met een coole bomber.

  1. Dames push up skinny jeans €29.99
  2. Dames zwarte top longsleeve €17.99
  3. Dames bomber zwart €41.99

#2

nail the look De tweede look die we aan jullie willen laten zien heeft een edgy touch. Hierdoor is deze outfit perfect voor fashion lovers die houden van stoere items. Combineer een black denim met een opvallend T-shirt en een cool biker jacket voor een look die perfect is voor overdag.

  1. Dames broek met coating €29.99
  2. Dames fake fur jas €41.99
  3. Dames T-shirt €14.99

#3

nail the look Last but not least is deze awesome look. Draag een ripped jeans in combinatie met een stylish top die voorzien is van bijzondere details. Maak deze outfit helemaal af met een coole parka. Wedden dat jij met deze outfit fashion points gaat scoren? Wij weten het wel zeker! Nail the look ladies!

  1. Dames destroyed jeans €39.99
  2. Dames parka €55.99
  3. Dames sweater zwart €29.99

Share