Flared pants

04-01-2018

Als je aan de Kardashians denkt, wat komt er dan in je op? Waarschijnlijk dat ze super famous zijn en natuurlijk dat ze hun eigen reality serie hebben. Maar de Kardashians hebben ook heel veel verstand van fashion. Zo hebben wij meerdere members van de family gespot met een awesome flared pants. En ja, dan kunnen wij als fashion lovers natuurlijk niet achterblijven.

Niet alleen bij de Kardashians, maar ook bij andere celebs hebben we deze coole trend gespot. Daarom hebben onze designers voor jullie ook een paar stylish flared pants ontworpen. Deze broeken kenmerken zich doordat de broekspijpen wijd uitlopen. Hierdoor hebben deze broeken een glamorous look. En daar houden echte fashionista’s natuurlijk wel van. Maar deze broeken hebben nog een pluspuntje, ze zitten namelijk heel erg comfortabel. Een echte musthave dus! Je kan deze pretty flared broeken goed combineren met bijvoorbeeld een off the shoulder top of een stylish sweater. Binnen een paar tellen heb jij een outfit waarmee je sowieso fashion points scoort. Sounds like a pretty good deal right? Dat dachten wij nou ook!

Ben jij net zo fashionable als de Kardashians? Dan weet je wat je te doen staat! Scoor een toffe flared pants en rock deze glamorous trend. You gotta love it girls!

celebs
  1. Dames high waist flared zwart €29.99
  2. Dames high waist flared rood €29.99
  3. Dames flared legging met ribstof €19.99
  4. Dames fluwelen flared legging €24.99

Share