Dames Panty

Wie gek is op jurkjes en rokjes moet er in ons koude kikkerlandje vaak aan geloven: panty’s. Bij CoolCat heb je gelukkig een ruime keuze en kun je dit kledingstuk eindeloos matchen.

Filter


Verschillende styles

Je kunt een panty dragen om verschillende redenen: je outfit compleet maken, omdat je het koud hebt of om je benen wat te bedekken. Welke reden je ook hebt, bij CoolCat is genoeg keuze in damespanty’s om jouw outfit af te maken. Uiteraard hebben we basic zwarte panty’s in ons assortiment in verschillende deniers. Daarnaast hebben we ook panty’s voor dames met een wat specialer effect, zoals een glitter, een streep of een andere manier om net wat extra’s te geven aan je outfit.

Comfortabel

De meeste dames dragen een panty onder hun rok of jurk. Zorg er altijd voor dat je een goede maat panty hebt. Je wilt namelijk niet dat hij te groot is en gaat afzakken of juist te klein is. Ook is het verstandig om meerdere panty’s in je kast te hebben liggen. Helaas wil je nog wel eens ergens blijven haken en dan is je panty kapot. Verschillende zwarte panty’s zijn altijd handig. Maar ook een huidkleurige of een aantal aparte panty’s voor feestjes zijn zeker geen overbodige luxe. Draag voor een geslaagde look bijvoorbeeld een leuke peplum top, zwarte Allstars met een wit shirtje én een zwarte panty.

Trends bespeuren

Naast zwarte, huidkleurige en bruine panty’s zijn er ook trends te bespeuren. Wat dacht je van een damespanty met een klein kanten randje op je dij voor dat sexy effect. Of een panty waarin een subtiele glitter is verwerkt? Wil je graag opvallen op dat feestje? Een panty met een spannend patroon behoort dan zeker tot de mogelijkheden.

Helemaal af

Je kunt eigenlijk niet zonder: meestal is dit het ideale item om je outfit af te maken. Een panty is perfect om:
  • Iets speciaals aan je outfit te geven
  • Je lekker warm te houden
  • Je benen te bedekken en een sexy tintje te geven