Dames Blazers

Heb jij al een dames blazer in huis? Ga je op de chique tour of wil je je stoere outfit wat netter maken? Kies dan zeker voor zo’n net jasje!

Filter


Je kunt alle kanten op

Met een blazer kun je alle kanten op. Waarom dan? Nou, je kunt een blazer als jas dragen in de zomer, maar je kunt het ook dragen om je outfit wat netter te maken. Dit kledingstuk is namelijk een net jasje. Het traditionele exemplaar heeft een knoop aan de voorkant. Deze doe je dicht als je gaat staan en laat je open als je gaat zitten. Draag jij bijvoorbeeld een jurkje of een blouseje, dan zorgt dit item voor een instant zakenvrouwenlook. Maar het hoeft heus niet zo netjes te zijn. Dit kledingstuk kan ook gewoon een fijn jasje of vestje zijn.

Combineren maar

Welke stijl jij showt, ligt er maar net aan waarmee je je items combineert. Je kunt namelijk voor de nette look gaan, maar je kunt ook een sportieve look met een blazer maken. Kies dan voor een jeans en een fun T-shirt. Draag het als jas of als vest en er ontstaat meteen weer een andere look.

Eindeloze trends

Trends in blazers gaan nooit voorbij. In het zakenleven worden deze jasjes namelijk de gehele tijd gedragen. Maar voor jouw leeftijd heb je wel een hoop variatie, waardoor je er altijd een eigen twist aan kunt geven. Zo kun je gaan voor een exemplaar met een aparte print of eentje zonder knoopjes. Kijk snel op CoolCat om te zien welke items wij op dit moment in onze collectie hebben.

Nieuwe look

Dit kledingstuk kan je outfit in een keer een nieuwe look geven. Wat voor een style kun je creëren met een dames blazer?
  • Chique
  • Stoer en netjes
  • Trendy