Dames Broeken

Nieuwe damesbroeken zijn altijd een goed idee. Check CoolCat.nl voor de laatste fits en styles en maak jouw fashion collectie compleet!

Filter


Genoeg materialen

Is het tijd voor een nieuwe broek? Dan zit je bij CoolCat zeker goed. Wil je wel eens wat anders dan die eeuwige jeans? Dat kan! CoolCat heeft exemplaren van katoen, elastaan en nog veel meer stoffen voor het ultieme gemak. Wil je een item met een wat rechtere fitting of gewoon skinny? Ook die hebben we allebei. Veel dames zijn inmiddels verzot op de high waisted pants en die vind je natuurlijk ook terug in de webshop.

Draag er een croptop op

Een high waist broek is bijvoorbeeld heel tof om te combineren met een croptop. Op die manier laat je nog net een klein stukje huid zien, wat er super sexy uit ziet. Ook een olijfkleurige broek is op dit moment helemaal trendy. Vind jij dat je al genoeg jeans in je kast hebt liggen en wil je wel eens wat anders? Een zwarte broek is een super chill item omdat het zo gemakkelijk te combineren is met al je favoriete tops en truien.

Prints op je broek

Toffe prints en felle kleuren vind je dit seizoen terug in de collecties. Vind je dat wat heftig? We hebben natuurlijk ook broeken in effen kleuren en normale cuts. Ook zijn we helemaal gek van gescheurde kleding, jij ook? Deze vind je daarom ook ruim terug in onze webshop. Twijfel je over de maat? Kom gerust naar de winkel om te passen of te ruilen.

Anders dan jeans

Gooi die jeans in de hoek en ga eens voor een fijne trendy broek! Wat voor een damesbroeken shop je bij CoolCat?
  • Licht of juist heel donker
  • Met een toffe print of basic
  • High waist broeken
  • Met een mooi lint