Dames Jeans

Op zoek naar de nieuwe perfecte dames jeans? Zoek niet langer! Bij CoolCat vind je een ruime keuze spijkerbroeken die je gemakkelijk online bestelt.

Filter


Eerst keuzes maken

Licht, donker, grijs of wit, jeans heb je in onwijs veel verschillende kleuren. Als je de perfecte kleur hebt uitgezocht heb je nog twee keuzes te maken. De eerste: wil je een hoge, een lage of juist een regular broek? Komt de broek tot je navel (high waist) of net daaronder? De laatste beslissing die je moet maken is wat voor een model je broek heeft. Ga je voor een broek met wijde pijpen, strakke pijpen of the good old skinny?

De perfecte jeans

Je hebt nu gekozen welke kleur, fit en stijl je broek is. Stiekem heb je dan nog wat te kiezen. Je vindt namelijk een hoop broeken met gaten. Wil jij een broek met twee gaten in de knieen of wil je een hele broek met een destroyed effect of een broek zonder gaten? Heb je al je keuzes gemaakt? Gefeliciteerd! Je hebt een nieuw exemplaar te pakken. De spijkerbroeken van CoolCat zitten altijd super comfortabel en hebben een perfecte pasvorm. Ze sluiten mooi aan en blijven goed in model zitten.

Seizoen maakt niet uit

Een jeans is de perfecte broek voor elk moment. Het maakt niet uit hoe warm of koud het buiten is, het kan altijd. In de winter draag je bij je jeans je lievelings laarsjes of boots en in de zomer ga je natuurlijk voor je favoriete sneakers of slippers. Een basic top of longsleeve in wit, grijs of zwart kunnen altijd. Dus heb jij geen zin in een spannende outfit of wil je je outfit juist afmaken met accessoires? Trek een spijkerbroek uit de kast met een basic shirt en jij hebt een prima outfit te pakken.

De broek voor elke dag

Een jeans is de ideale broek voor elke dag. Naar school, een feestje of gewoon relaxen bij je vriendinnen? Een spijkerbroek is altijd een goed idee. Wat voor een soort jeans zijn er allemaal?
  • Low waist
  • Regular Waist
  • High waist