Dames Leggings

Tijd voor een nieuwe dameslegging en wil je wel eens wat anders? Dan zit je bij CoolCat goed!

Filter


Opvallender

Natuurlijk vind je bij CoolCat de basic leggings in zwart, bruin of groen. En het is ook zeker handig om daarvan een paar exemplaren in je kast te hebben liggen. Maar pas echt leuk wordt het wanneer je gaat voor een wat opvallender exemplaar. Wat dacht je bijvoorbeeld van de hippie style? Dat zijn leggings die onderin wat wijder uitlopen. Ze hebben dus een soort flower power effect. Ook vind je bij CoolCat een hoop grafische prints terug. Galaxy, neon of een andere toffe print vind je zeker online.

Langer shirt

Je kunt alle kanten op met een legging. Je kunt het namelijk dragen onder een jurkje of rok, maar je kunt dit kledingstuk ook als een broek dragen. Draag er een tuniek of een wat langer shirt op zodat het net over je billen valt. Dit kledingstuk is super comfortabel en fijn om te dragen. Dat komt vooral omdat ze gemaakt zijn van een fijne stof. Ze vallen soepel om je huid en sluiten mooi aan. Hierdoor heb je het idee alsof je in je chill outfit op de bank ligt, terwijl je er eigenlijk super trendy uitziet.

Bijzonder toffe print

Nog op zoek naar een nieuwe legging? Ga dan eens voor een bijzonder item met een toffe print of gekke snit. Draag er in de zomer fijne slippers en een zonnebril bij en als het wat kouder wordt draag je het met laarsjes en een vest. Je kunt alle kanten op met dit kledingstuk en dat maakt het zo prettig.

Stijlvol en comfortabel

Super comfortabel en ook nog eens stijlvol, dat zijn deze items for sure! Wat draag jij op een dameslegging?
  • Langere top of T-shirt
  • Tuniek
  • Comfy sweater