Dames Midi rokken

Heb je de nieuwe midi rokken al gespot? Perfect om jouw look een fashionable tintje te geven. Style je outfit af met de juiste accessoires en je wordt vanzelf een fashionchick.

Filter


Stretchy kokerrok

Alle termen voor kledingstukken zijn soms lastig bij te houden. Want wat is een midi-rok? Dit is een rok die ongeveer tot net boven de knieën valt. Een kokerrok is een goed voorbeeld van een midi-rok. Bij CoolCat vind je vooral stretch kokerrokken. Daardoor kun je er gemakkelijk mee fietsen en zit het ook nog eens heerlijk. Midi-rokken zitten strak en zorgen vrijwel meteen voor een classy look.

Lekker chillen

Sommige items zijn soms net wat te kort om lekker in te chillen en op het gras te hangen. Gelukkig is dit item net wat langer. Heel tof is het om je nieuwe item te combineren met een croptop. Zo versterk je het effect van lange benen en een mooi bovenlijf. Ook een tanktop of een haltertop staan leuk op dit kledingstuk. Een rok kun je natuurlijk altijd combineren met hakken, of sandaaltjes. Maar dit item is ook super geschikt om te combineren met sneakers.

Pencil skirt

Een pencil skirt of een kokkerrok zijn helemaal trendy. Dit zijn trends die altijd blijven en waardoor je er dus ook zeker een kan aanschaffen. Felle kleuren en toffe prints kunnen allemaal bij een midi-rok. Kijk vervolgens even welke top je erbij kiest. Ga je voor een druk exemplaar, houd je top dan rustig voor een goede balans. Of kies voor print op print en maak het fun!

Net wat langer

Dit kledingstuk is ideaal omdat deze net wat langer valt dan de meeste rokken. Combineer een midi-rok met:
  • Sneakers
  • Een croptop
  • Een hoed
  • Een zonnebril