Dames Shorts

Dames shorts zijn net wat korter dan een ‘gewone’ Hollandse korte broek. Dit is het ideale item om in je zomergarderobe te hebben liggen, dus waar wacht je nog op?!

Filter


Extra korte broek

Een short is een extra korte broek. Wat wil dat zeggen? Normale korte broeken komen tot ongeveer net boven de knieën. Een short is vaak nog een stuk korter tot ongeveer 1/3 van je benen (vanaf de bovenkant bekeken). Wanneer je dit kledingstuk draagt heb je dus lekker blote benen. Heerlijk om in de zomer de zon op te voelen schijnen. Bij CoolCat vind je een hoop verschillende soorten items. Van een high waist jeans, tot een zwarte jeans tot exemplaren gemaakt van katoen.

Potje beachvolleybal?

Zoals net al verteld zijn er een hoop verschillende soorten shorts. Zo heb je bijvoorbeeld exemplaren die gemaakt zijn van 100% katoen en daardoor ideaal voor een bezoekje aan het strand. Het voelt heerlijk luchtig en je kunt er comfortabel in bewegen. Een potje beachvolleybal is geen enkel probleem. Een jeans broekje is perfect om te paraderen over de boulevard. Trek bijvoorbeeld een croptop of een tanktop met slippers aan en je bent ready to go.

Lekker zomers

Een kort broekje is echt een item voor in de zomer. Maar ben jij helemaal gek van je exemplaar en wil je hem ook graag in de winter dragen? Trek er dan een dikke legging of panty onderaan met een paar toffe cowboyboots en de kou is prima te trotseren.

Dagje strand

Een dagje strand, sightseeing of gewoon chillen in de tuin? Een short voor dames is het ideale kledingstuk voor de warme dagen of bijvoorbeeld op vakantie. Wanneer draag je een short?
  • Op vakantie!
  • Bij super mooi weer
  • Op het strand
  • Dat ene leuke feestje
  • In de winter met een dikke panty