Bezorgen & afhalen

Bezorgen

De actuele levertijd vind je in het winkelmandje. CoolCat verzendt je bestelling met PostNL. Helaas is het niet mogelijk naar een postbus te leveren.

Het kan zijn dat je bij de afleverpoging niet thuis bent. In dat geval brengt de bezorger jou pakket naar een PostNL-locatie bij jou in de buurt. Het adres van de PostNL-locatie staat op het kaartje die je ontvangt van de bezorger of kan je terug vinden via de track & trace code. Je kan het pakket de volgende dag na 15.00 uur ophalen bij de PostNL-locatie. Vergeet je niet een geldig identiteitsbewijs mee te nemen?

Verzendkosten*

Bij bestellingen vanaf €20 betaal je geen verzendkosten. Wel berekenen we verzendkosten van €2,95 bij een order onder de €20.

Track & Trace

Je kunt de bezorging van je bestelling controleren via de track & trace code die je per e-mail ontvangt. Zit je al een paar dagen te wachten op een track & trace code? Dat is niet zoals het hoort, dus neem dan even contact op met de klantenservice van CoolCat. Zij helpen je verder.

Bestelling afhalen

Bij een PostNL-locatie:

Heb je gekozen voor een PostNL-locatie, dan ontvang je een bericht zodra je pakket klaar ligt. PostNL-locaties hebben ruime openingstijden. Check de PostNL website voor alle openingstijden. Vergeet je niet een geldig identiteitsbewijs mee te nemen? Ligt het pakket na zeven dagen nog bij de PostNL-locatie dan gaat het retour naar de webshop.

Wacht je al vier werkdagen op een e-mail voor het afhalen van je bestelling? Dat is te lang. Neem even contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag verder.

Ander afleveradres

Je kunt je bestelling op een ander adres dan je woon- of factuuradres laten bezorgen. Een handige optie voor mensen die weinig thuis zijn of die iemand willen verrassen met een doos vol CoolCat producten!Chat ons


Antwoord binnen circa twee minuten

Maandag - vrijdag: 09:00 - 20:00 uurAntwoord binnen circa vijf minuten

Maandag - vrijdag: 09:00 - 17:00 uurservice@coolcat.nl