VEELGESTELDE VRAGEN COOLCAT JUNIOR

Wauw wat hebben we veel positieve reacties gehad op de doorstart van CoolCat. We willen al onze trouwe fans bedanken! De curator van CoolCat maakte op 17 april bekend dat het merk CoolCat in Nederland vanaf 1 mei wordt doorgestart door de eigenaar van America Today (Retail Beheer B.V.).

De afgelopen maanden zijn een emotionele rollercoaster geweest. We zijn erg blij dat het merk CoolCat blijft bestaan. CoolCat is een sterk merk en de klant wist onze webshop goed te vinden. Na 40 jaar kan CoolCat niet zomaar verdwijnen vonden wij. Daarom gaat CoolCat door als webshop voor kinderkleding onder de naam CoolCat Junior. De komende maanden werken we aan een nieuwe webshop en collectie. Uiteraard met de attitude en fun die je van ons gewend bent!

Wanneer kan ik de nieuwe collectie verwachten?

Wil je online shoppen, dan moet je nog even geduld hebben! De webshop blijft voorlopig gesloten. Omdat er een nieuwe eigenaar is moeten we veel regelen voordat we online weer open kunnen. Ook is dit met een vernieuwd CoolCat concept. Nieuwsgierig? Schijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Dan ontvang je meteen een kortingsbon voor je eerste aankoop!

Omdat we helaas de CoolCat winkels moeten sluiten, houden we tot half juli 2019 een opheffingsuitverkoop. In de storelocator kun je vinden welke winkels nog open zijn. Controleer deze voordat je op pad gaat naar je favoriete CoolCat, dit kan met de dag veranderen namelijk.

Wanneer gaat de webshop weer open?

Momenteel zijn we bezig om alles opnieuw te regelen zodat de webshop weer open kan. Verder moeten we een nieuwe collectie maken. We verwachten na de zomer open te gaan. So stay tuned!

Blijven de winkels open?

De oude CoolCat winkels zijn momenteel open voor de faillissementsuitverkoop. Kijk in de storelocator voor de actuele openingstijden. Daarna sluiten deze winkels helaas de deuren. Het kan dat een aantal winkels worden gebruikt voor een nieuw winkelconcept. Dit zal geen CoolCat zijn.

Welke collectie kan ik straks verwachten?

CoolCat gaat zich volledig richten op kinderkleding voor kinderen tot 12 jaar. Wat kinderen zo leuk vonden aan CoolCat is de attitude en fun in onze collectie. Kleurrijk, niet saai en anders dan anders. Dat CoolCat DNA gaan we behouden in de nieuwe collectie.

Wat doen jullie met mijn persoonsgegevens?

CoolCat Junior BV heeft de klantdatabase overgenomen van CoolCat Nederland. Uiteraard vinden we het belangrijk om ons aan de privacyregels te houden. Daarom hebben we iedereen uit onze database een e-mail gestuurd met hierin de vraag of we zijn of haar persoonsgegevens mogen gebruiken voor CoolCat Junior. Wil je dit niet, dan kun je dit voor 23 mei aangeven door een e-mail te sturen naar persoonsgegevens.coolcat@cms-dsb.com. Verder houdt CoolCat Junior zich gewoon nog aan de regels rondom privacy en de GDPR.

Kan ik een CoolCat cadeaukaart nog inwisselen?

Wij hebben geen mogelijkheid voor het inleveren van cadeaukaarten, ook niet de oude CoolCat cadeaukaarten. Heb je nog een cadeaukaart van het oude CoolCat, dien een claim in bij de curator via dit formulier. Voeg een foto van de barcode op jouw cadeaukaart toe als bijlage. Helaas geeft de curator aan dat de kans op terugbetaling heel klein is.

Kan ik een fashioncheque nog inwisselen bij CoolCat?

Ja, Fashioncheques kunnen worden ingewisseld in de CoolCat winkels

Geldt de kindpas, Rotterdampas, gemeentepas of winterpas nog in de CoolCat winkels?

Deze passen kunnen momenteel niet worden ingewisseld in de CoolCat winkels.

Wat moet ik doen als ik nog vragen heb over het faillissement?

Voor vragen over het faillissement van CoolCat Nederland en CoolCat Fashionkijk hier

Stel je vraag via e-mail

Heb je een vraag over CoolCat Junior? Stuur ons dan een e-mail.

Heb je een vraag over het faillissement van CoolCat Fashion of CoolCat Nederland?