INSPIRATIE

Find out what's trending right now

Slay at the concert in deze party outfits

Ladies, hebben jullie deze zomer een concert op de planning staan van je favo artiest? Hier hebben jullie natuurlijk een on fleek outfit voor nodig! Beyoncé is in town deze week, so get inspired by this fashionable Queen. CoolCat heeft voor jou dé party essentials op een rij gezet. Dress to impress!

lees meer...

Share your outfit & win

Share your new outfit & win shopping money! Wil jij gefeatured worden op onze Instagram pagina en kans maken op giftcard t.w.v. 50EURO? Don’t wait en doe mee aan de winactie. Het enige dat je hoeft te doen is jouw favoriete CoolCat outfit of item op Instagram te plaatsen met #CoolCatfashion. Dit waren de hotste looks van afgelopen maand!

lees meer...

3 ways to style shorts

Guys, het is zomer en dat betekent dat het weer tijd is om je jeans in te wisselen voor shorts! Dit item kan natuurlijk niet ontbreken in jouw wardrobe! Maar welke shorts zijn nou echt een must? En hoe kun je deze shorts het beste stylen? CoolCat heeft voor jou een aantal awesome looks samengesteld om de zomer easy door te komen. Be ready to hit the streets in shorts, guys!

lees meer...

Geslaagd voor examens? Krijg nu 20% korting op jouw party item!

People, it’s time to party want jullie zijn geslaagd, congrats! En bij een diploma hoort natuurlijk een diploma-uitreiking en examenfeestje. Wil jij 20% korting krijgen op een party item? Maak een selfie met jouw opgehangen vlag en tas. Laat deze foto in de winkel bij de kassa zien én krijg 20% korting op een party artikel naar keuze! Zorg er wel voor dat je zelf ook op de foto staat of course. Keep reading voor party outfit inspiratie!

lees meer...

Co-ord sets: mix and match jouw favoriete items

Ladies, willen jullie er hot en trendy uitzien deze zomer? CoolCat heeft voor jou de trend die alle ogen op jou zal richten. We hebben het natuurlijk over co-ord setjes. Ben jij helemaal in to matching outfits? Dan is deze trend echt iets voor jou! Be a stylish en fierce babe met de two-piece sets van CoolCat. It’s time to find your perfect match!

lees meer...

De kimono: het perfecte item om elke outfit af te maken!

Hi babes, wij hebben voor jullie hét zomer item om elke look compleet te maken. Jij weet natuurlijk allang waar wij het over hebben, right? Kimono’s ofcourse! We zien deze musthave vaak terug op boho festivals en op zwoele stranddagen. Trigger je inner flower child met een feminine and fierce kimono! Let’s dance the night away.

lees meer...