Jongens Caps

Jongens caps zijn de perfecte fashion items waarmee jij jouw outfit helemaal kan afmaken! De petten geven iedere look net een stoerder tintje en passen daarom goed bij jongens die houden van coole mode. Wat ook prettig is, is dat je een cap meerdere seizoenen kunt dragen. Dat maakt deze items tot een modieuze musthave die jij zeker wilt hebben.

Filter


Diverse soorten

In de collectie jongens caps van CoolCat vind je petten die dankzij de verstelbare sluiting op bijna ieders hoofd passen. Door het gebruik van felle kleuren en catchy prints is het onmogelijk om met een cap uit de webshop niet op te vallen. Sommige petten hebben alleen een print op de klep of aan de voorkant van de cap, maar er zijn ook exemplaren met een all-over print.

Mix en match

Met de jongens caps van CoolCat geef jij iedere outfit heel gemakkelijk een extra coole twist. Ga jij het liefst naar school in een outfit die bestaat uit een joggjeans, een tof T-shirt en een sportief sweatvest? Zorg dan dat jouw look helemaal compleet wordt door er een gave cap bij te dragen. Uiteraard zijn de petten ook ideaal om te dragen tijdens het buiten chillen in de zomer. Ze beschermen je namelijk tegen de felle zon en dus zorgen ze ervoor dat je een stuk minder verbrand. Combineer de cap met een short, tanktop en zonnebril en je ziet er fashionable uit.

Gespot op straat

Met een blik op de collectie jongens caps van CoolCat wordt al duidelijk wat de trend van dit seizoen is. Het draait allemaal om toffe prints, gave opdrukken en opvallende kleuren. Al veel bekende bloggers en vloggers zijn met zo’n coole cap gespot. Ben jij er klaar voor om deze trend te rocken? Draag de cap in combinatie met een stoere jeans en een warme trui en je bent klaar om met je vrienden te gaan chillen.

CoolCat fashion musthave

Update jouw pettencollectie nu met de tofste jongens caps van CoolCat!
  • Je kan de petten het hele jaar door dragen
  • Door de coole prints en felle kleuren zijn de jongens caps echte eyecatchers
  • De items gaan meerdere seizoenen mee