Jongens Jassen

Bij CoolCat vind je altijd een jongensjas voor het juiste moment. Of je nu een jas nodig hebt voor de koude winterdagen, of voor een zonnige zomerdag. Ben je gek op felle kleuren, of ga je liever voor basic? Online bij CoolCat kun jij zeker een keus maken voor een mooie jongensjas.

Filter


Jas stijlen

Het nieuwe seizoen is begonnen en jij bent op zoek naar de perfecte jas! Hier ga je zeker een jas vinden waar je klasgenoten jaloers op zijn. Of je nu op zoek bent naar een parka, een bikerjack of gewoon een basic jas, bij CoolCat slaag je zeker. Wil jij lekker warm op de fiets zitten, dan is een lange jas wel een idee. Ben jij eerder op zoek naar een korte jas, dan vind je die hier ook! Fan van een bontkraag? Die hebben we! Maar ook normale capuchonjassen of een jongensjas zonder capuchon zijn bij ons te vinden.

Combineren kun je leren

Verschillende seizoenen vragen om verschillende jassen. Een ding staat vast: een jongensjas kun je altijd combineren met een stoere jeans en de hipste sneakers, gave riemen of handige tassen. Wil jij eens een nieuwe look proberen? Dan ben je bij CoolCat aan het juiste adres. CoolCat heeft namelijk een mega aanbod aan kleding, altijd volgens de laatste fashiontrends. Voor een nieuwe look kun je bijvoorbeeld kiezen voor een chino met een wat langere wollen jas, of ga eens voor een uitbundig gekleurde top of sweater onder je jas.

Bovenop de trends

Wil jij dat de jongens in de klas tegen je op kijken? De jongensjassen van CoolCat zorgen daar zeker voor! Ga je voor een pasteltint, een ombre jas of kies je een jas met vlakken? Dit seizoen is weer van alles mogelijk! Ga je liever voor makkelijk en stoer? Dan is een jas in een donkere kleur altijd goed. Kies bijvoorbeeld voor legergroen, of ga voor een zwarte of bruine leren jas. Met padded details, gave stiksels of all-over prints zet jij de trend!

Jassen van CoolCat

Wanneer jij een jas draagt van CoolCat laat jij aan alle jongens op het schoolplein zien hoe stoer jij bent. De jongensjassen van CoolCat zijn namelijk van topkwaliteit. Dat betekent dat de jongensjassen zeker een paar seizoenen mee kunnen! Waarom de jongensjassen van CoolCat het beste zijn:
  • Beschermen je tegen de kou
  • Waanzinnige styles
  • Coole kleuren
  • Je bent de spetter van het schoolplein