Jongens Zomerjassen

Yes, het is tijd voor een nieuwe jongens zomerjas! Het is zomer, je voelt je relaxed en je hebt zin om jouw outfit goed op te pimpen met een mooi nieuw jack. Dat komt goed uit, want in de webshop van CoolCat vind je altijd wel een item dat bij jou past.

Filter


Liefst zonder jas

Jongens gaan het liefst zonder jas naar buiten in de zomer. Maar soms is het toch nog even wat te fris. Super handig is het daarom om een zomerjas aan de kapstok te hebben hangen. Het houdt je warm en staat ook nog eens super stijlvol. Bij CoolCat hebben we verschillende soorten exemplaren. Van bombers tot leren jacks en bodywarmers. Kijk snel online welk exemplaar past bij jouw persoonlijke style.

Hele zomer te dragen

Een zomerjas is een item dat je de hele zomer draagt. Daarom is het handig dat je die van jou heel lang leuk vindt en dat hij gemakkelijk te combineren is. Gelukkig staat dit kledingstuk altijd goed op een korte broek en een zwembroek, maar dit item voor jongens staat ook goed op een broek of jeans.

Altijd een goed idee

Zomerjassen zijn altijd een goed idee. Niet alleen kun je er gemakkelijk meer dan een seizoen mee doen, je kunt ze ook nog eens over al je outfits aantrekken. Trendgevoelig zijn deze items ook nauwelijks. Als je voor een neutrale kleur gaat dan vind je jouw exemplaar volgend jaar vast en zeker nog steeds te gek.

Bescherm tegen regen en kou

Een zomerjas voor jongens is ideaal om je te beschermen tegen de regen en koude zomeravonden. Waarom heb jij een jongens zomerjas nodig?
  • Beschermt tegen de regen en kou
  • Lekker warm
  • Leuke exemplaren