Jongens Sweaters

Een jongens sweater, of ook wel gewoon een heerlijke trui voor jongens, koop je natuurlijk online bij CoolCat.

Filter


Steekzak en rits

Een sweater is simpel gezegd gewoon een trui. Lekker dikke materialen en lange mouwen om je te beschermen tegen de kou. Dat is dus iets wat alle truien van CoolCat gemeen hebben. Daarna beginnen de verschillen. Want dat de truien van CoolCat verschillen van elkaar is wel duidelijk. Er wordt namelijk ontzettend veel afgewisseld in designs, prints en motieven. Ook is het leuk om wat extra elementen toe te voegen, bijvoorbeeld een steekzak of een rits. Kleuren vind je hier ook genoeg! Vaak zie je ook zwart met een kleurige ondertoon: helemaal prima voor een goede outfit.

Chino of skinny

De gouden ouwe combinatie met een sweater voor jongens is natuurlijk een goede ruimvallende jeans met een paar sneakers. Niets meer, niets minder en je bent klaar om te gaan. Ook een leuke chino of een gewone broek gaan perfect samen met een sweater. Kijk dan wel even of de kleuren niet vloeken. In de zomer kun je je favoriete trui ook nog steeds blijven dragen. Een korte broek, een paar slippers en je favo outfit is compleet!

Quotes

Tropische prints, een zak op de voorkant en streepjes zijn dingen die je nu op veel sweaters terugziet. Ook zie je bij CoolCat natuurlijk de welbekende quotes. Op die manier kan jij gemakkelijk laten zien wat jij tof vindt in het leven en waar jij voor staat. Een effen sweater met grafische details mag altijd, welke trends er ook in de mode zijn.

Lekker warm

Dit is het ideale kledingstuk om je warm te houden in koudere tijden. Je gooit hem om je schouders of trekt hem natuurlijk gewoon aan. Met een sweater kun je nooit de mist in gaan. Waarom zijn jongens sweaters van CoolCat chill?
  • Supervette prints
  • Goede kwaliteit stof
  • Leuke details