Mannen Caps

Ben jij stoer genoeg om een mannen cap te dragen? Dan zit je bij CoolCat zeker goed! Scoor hier jouw nieuwe favo accessoire.

Filter


Hoofddeksel

Een pet is gewoon een super vet fashionitem, dat weet iedereen. Het is echt een item waar jij een statement mee maakt. Het geeft jouw look net dat beetje extra. Het geeft je personality en stijl. Bij CoolCat vind je waanzinnig veel verschillende soorten petten. Van strakkere exemplaren tot de wat bredere modellen. Kijk snel op de website om te zien of er een exemplaar is dat mee naar huis mag met jou!

Wat jij tof vindt

Een cap is een super persoonlijk item. Dit komt omdat ze vaak heel bijzondere prints hebben. Van tropisch tot grafisch en van effen tot kleurrijk. Daarom moet je echt even kijken op de website om te zien of er een item is dat past bij wat jij tof vindt. Durf jij te gaan voor een uitgesproken exemplaar of wil jij liever voor effen gaan? Beide opties zijn mogelijk, want CoolCat heeft het allemaal.

Trends

Petten zijn erg persoonlijk, maar er zijn toch zeker trends te spotten. Wat dacht je van een matzwart exemplaar? Of een cap met een tropische print? Doordat je een pet gemakkelijk wisselt bij iedere outfit is het geen overbodige luxe om meerdere exemplaren in je kast te hebben liggen!

Fashion statement

Zoek je een persoonlijk item waar je een statement mee maakt? Check dan snel deze toffe accessoires. Wie zie je op straat een mannen cap dragen?
  • Mannen die willen opvallen
  • Zelfverzekerde mannen
  • Tough guys