Mannen Riemen

Mannenriemen zijn een onmisbare aanvulling op jouw outfit. Bij CoolCat vind je de tofste modellen zodat jij altijd voor jouw eigen style kunt kiezen.

Filter


Maak je look af

Een riem kan een outfit in een klap helemaal afmaken. Het zorgt namelijk voor net dat beetje extra op een gewone jeans of broek. Dacht je dat je met een zwart of bruin exemplaar altijd goed zat? Think again! Met deze accessoires kun je gewoon eindeloos blijven experimenteren. Je kunt bijvoorbeeld de kleur aanpassen aan het kleur schoenen dat je draagt, of juist compleet de andere kant opgaan. Draag je accessoire door de lussen van je broek heen om ervoor te zorgen dat alles goed op zijn plek blijft. Uiteraard kun je dit kleding item ook alleen dragen vanwege de toffe look die het geeft. Bij CoolCat vind je genoeg exemplaren van 100% leer. Dat is belangrijk, want op die manier gaan riemen jarenlang mee.

Compleet

Omdat de kleding van CoolCat zo lang meegaat, kun je eindeloos looks combineren. Natuurlijk moet hij lekker zitten, maar met dit item kun je ook echt je style compleet maken. Weet jij naast een zwarte en bruine riem niet zo goed wat je met een andere kleur aan moet? Probeer eens een witte riem! In de zomer op een lichte jeans of een kleurige chino geeft dit een super fun effect.

Kleurverloop

Trends in accessoires komen zeker voor. Als je het hebt over riemen voor mannen kun je denken aan kleurverloop, een dunnere of dikkere belt of een met applicaties. Studs of bijzondere gaatjes erin geven een ‘normale’ riem net een wat toffere look.

Maakt je look af

Dit is hét item dat je altijd in huis hebt en bij iedere outfit kan combineren. Het maakt je look for sure af. Wist je al waarom mannen riemen zo chill zijn?
  • Houden natuurlijk je broek omhoog!
  • Maken je outfit af
  • Kun je met elke outfit combineren