Mannen Jasjes

Mannen jasjes zijn altijd een goed idee. Een stoer spijkerjasje of een plain katoenen style: voor iedereen zit er wel iets bij! Check snel de online collectie.

Filter


Kies je model

Is het te koud buiten om in je T-shirt naar buiten te gaan en ben jij niet zo van een zomerjas? Een jasje kan dan het ideale tussenkledingstuk zijn. De items hebben vaak een winddicht of waterdicht laagje, maar dat ligt natuurlijk aan het model dat je uitkiest. Bij CoolCat vind je bijvoorbeeld een hoop spijkerjasjes. maar ook bombers en bikers zijn te vinden in de collectie.

Wat kies je?

Helemaal trendy op dit moment zijn de spijkerjasjes. Draag je denim jack op een chino of een leuke katoenen broek. Durf jij voor de denim-op-denim look te gaan? Een zwart jasje is goed te combineren met een hippe spijkerbroek en je favoriete sneakers. Dit kledingstuk is superhandig omdat je het altijd zo van de kapstok kan trekken en combineren met al je favoriete broeken en jeans. Trek een paar boots aan voor het stoere effect een zonnebril op je hoofd en je bent klaar om te shinen.

Spijkerjassen

Dit seizoen doen spijkerjasjes het goed, maar ook bombers en bikers zijn helemaal trendy. Wil jij nog een chille jas om aan te trekken als je gaat hangen met je maten? Kijk dan eens bij de leather look. Die jacks staan super tof en zitten ook nog eens warm. Pluspuntje: ze gaan niet snel kapot.

Stoerste jassen

Toe aan een nieuw jasje? Kijk eens rond op de website van CoolCat. Hier vind je namelijk een enorm aanbod aan de stoerste jassen. Welke jasjes vind je bij CoolCat?
  • Spijkerjasjes
  • Plain jasjes
  • Bikers
  • Leather look
  • Bombers