Mannen Boxershorts

Mannen underwear is een manier om jouw stijl te laten zien en uit te dragen wie jij bent als persoon! Heel subtiel een randje boven je broek uit laten komen zegt veel over wie je bent. Kies bij CoolCat online de juiste mannen boxershort en bepaal jouw style.

Filter


Up to you

Voor sommigen is het pure noodzaak, voor anderen juist een van de favoriete fashionitems. Bij CoolCat vind je voor mannen fun en zeker ook een beetje sexy ondergoed. Vooral boxershorts doen het goed bij mannen. Je kunt kiezen uit korte of lange pijpjes voor je boxershort. Wat jij tof vindt, is helemaal up to you. Als je ervan houdt om flink te variëren in printjes en motieven, zit je hier goed! De boxershorts voor mannen hebben een strakke fit en een elastische band in de taille. De kleding is bijna helemaal gemaakt van katoen en een klein beetje elastaan voor een comfortabel gevoel.

Losgaan

Ondergoed is het fashionitem bij uitstek dat je niet hoeft te combineren met iets. Maar vind jij het super fun om je outfit van top tot teen af te stylen, dan kun je ook met ondergoed losgaan. Zorg bijvoorbeeld voor dezelfde kleur sokken en ondergoed en kies een zelfde kleur T-shirt. Heb je een all black outfit aan? Dan is het tof om er funky underwear voor mannen onder te dragen. Zeker als je een randje boven je broek uit laat komen, is het belangrijk dat er over jouw boxershort is nagedacht!

Tropisch

Trends komen en gaan natuurlijk altijd. Grafische en aztec printjes doen het nu al een tijd goed op underwear voor mannen. Ook tropische prints met palmbomen en flamingo’s zorgen voor een fleurig design. Ben je meer van een effen exemplaar? Ook die kun je natuurlijk vinden bij CoolCat.

Ieder moment

Ondergoed draag je ieder moment van iedere dag. Goede reden dus om hier een mooi exemplaar uit te zoeken! Tof mannen underwear vind je bij CoolCat:
  • Altijd de vetste prints
  • Zitten super comfortabel
  • Lange en korte modellen