Mannen Joggingbroeken

Mannen joggingbroeken zijn voor veel kerels waarschijnlijk de favoriete broek in de hele kast. Niets mis mee, want bij CoolCat combineer je dit hippe item op zo’n manier dat jij een comfortabele en casual style creëert.

Filter


Nette look

Het is weer zo ver: proefwerkweek. De periode op school dat je eindelijk in je joggingbroek naar school mag komen. Maar natuurlijk kun je niet in je veel te kleine verwassen exemplaar komen. Jij zorgt gewoon voor een hippe style en kunt deze broek prima overdag dragen. Gelukkig heeft CoolCat een ruim assortiment voor mannen. Dacht je dat een joggingbroek alleen grijs of zwart kon zijn? Think again! CoolCat maakt allerlei verschillende kleuren en designs. Wat dacht je van een felrode? Of een witte met zwarte applicaties? Of ga voor half-half: een zwarte broek met witte applicaties bij de pijpen.

Gestyled

Omdat een joggingbroek voor mannen er soms wat sjofel uit kan zien, moet je zorgen dat de rest van je outfit wel perfect is. Dus zorg voor goed gestylede haren, een mooie ketting, nette sneakers en een T-shirt met goede fit. Probeer ook goed de kleuren bij elkaar te laten matchen. Trek je een felrode broek aan, dan is een felgekleurd T-shirt misschien niet het beste idee. Ga dan voor een rustige, basic kleur om je outfit af te maken. Heb je juist gekozen voor een effen donkere mannenbroek? Dan kan een T-shirt met quote of print juist erg leuk zijn.

Chillen

Een joggingbroek is een item dat je nooit weggooit, tenzij hij echt kapot of versleten is. Want deze kleding is gewoon altijd chill. Wanneer hij niet mooi genoeg meer is om aan te trekken naar school, kun je er thuis nog genoeg uren op de bank mee doorbrengen. Meerdere relax broeken in de kast van een jongen is zeker geen overbodige luxe. Chillen is namelijk toch wat je het liefst doet.

Naar school

Wanneer jij dit item bij CoolCat koopt, dan ziet hij er zo goed uit dat je hem zelfs naar school kunt dragen! Waarom mannen joggingbroeken van CoolCat zo relaxed zijn:
  • Toffe designs en fits
  • Sterke materialen die heerlijk zitten
  • Blijven lang mooi