Mannen Jeans

Wil je mee doen met de laatste trends, of gewoon een nieuwe chille mannen jeans uitzoeken? Dan ben je bij CoolCat aan het juiste adres!

Filter


Keuze maken

Soms kan het een lange zoektocht zijn naar die ene perfecte jeans. Hij moet perfect zitten, de juiste lengte hebben, lekker aanvoelen en er dan ook nog eens tof uitzien. Gelukkig heeft CoolCat een enorme collectie voor mannen. Dat betekent dat je genoeg keus hebt om die perfecte spijkerbroek voor jou te vinden. Voordat je je perfecte spijkerbroek hebt gevonden moet je eerst wat keuzes maken. Ga je voor een exemplaar met strakke pijpen, losse pijpen of gewoon een normale fit? Welke kleur moet je nieuwe favoriete jeans zijn? En wil je dat je broek een destroyed effect heeft of juist helemaal niet?

Zit super lekker

Waarschijnlijk dragen zoveel mensen graag een jeans omdat het super lekker zit én omdat je het met alles kunt combineren. Of je nu je favoriete hoodie, sweater, bomber of leren jack uit de kast trekt, als jij dit kledingstuk aan hebt staat alles goed. Vervolgens trek je je favoriete paar schoenen aan en jij hebt je outfit voor de dag te pakken.

Een item van alle jaren

Een spijkerbroek is een item van alle jaren en van alle seizoenen. Je favoriete jeans kan dus net zo lang mee totdat hij helemaal versleten is. Op dit moment zijn destroyed jeans helemaal tof. Dat betekent dus dat je spijkerbroek al een gedragen effect heeft. Er zitten bijvoorbeeld gaten op de knieën of op andere plekken. Natuurlijk kun je een ‘gewone’ lichtblauwe spijkerbroek altijd dragen, maar mocht je wat anders willen dan is die optie er ook.

Ze raken nooit uit de mode

Spijkerbroeken zijn al meer dan honderd jaar oud. En gelukkig raken ze nooit uit de mode. Een jeans is super handig en kun je elke dag dragen. Wat trek jij op je mannen jeans aan?
  • T-shirt
  • Top
  • Hoodie
  • Sweater