Mannen Truien & Vesten

Ontdek de categorie mannen truien & vesten bij CoolCat. It’s always weather for a sweater! Voor mannen zijn dit de ideale items die je het hele jaar door draagt.

Filter


Wij weten wat er trending is

CoolCat zit bovenop de trends en dat zie je heel erg terug in de collectie mannentruien en mannenvesten. De designers weten precies wat er op dit moment trending is en passen de collecties daar razendsnel op aan. Hier vind je sweaters met toffe teksten en vesten met een asymmetrische rits. Je vindt ook comfortabele oversized items. Deze kleding is er in alle kleuren van de regenboog, want wij houden van afwisseling. Jij toch ook? Ga je voor een vest dat open hangt, met een normale rits of een schuine rits? Of kies je voor een trui? Bij CoolCat is er genoeg keuze zodat jij altijd jouw smaak kunt vinden.

Ideaal voor een fun avondje

Truien en vesten zijn top items. Ideaal voor een fun avondje op het strand als het wat koeler wordt. Maar natuurlijk is dit ook gewoon het basisitem dat jou de winter door sleept. Vind jij het altijd irritant om een zomerjas te moeten dragen? Een vest of trui kan prima als bikerjacket fungeren in de wat koelere periodes. Het chille aan deze fashion is dat je het altijd kan combineren met een goede jeans. En daar gaan we vanuit dat je er zeker wel een in je kast hebt liggen. Ga je voor een al black look met een grijze sweater en zwarte jeans? Trek er dan witte sneakers bij aan om de outfit wat kleur te geven. Ook tof is een witte trui met blauwe broek en gekleurde gympen eronder. Je kunt alle kanten op met deze kleding!

Helemaal cool

Helemaal cool op dit moment zijn truien die net wat langer zijn dan normaal. Ze komen dus over je broekriem heen. Handig voor mannen die wat korter zijn, want je bovenlichaam lijkt meteen lang. Zorg wel dat je een skinny jeans of wat strakkere broek draagt, anders kan je outfit te slonzig overkomen. Ook grijstinten doen het goed dit seizoen. Gelukkig blijven trends

Een trui mag niet ontbreken

Deze fashion mag gewoon niet ontbreken in jouw kast. Het is een makkelijk kledingstuk om te laten zien wie je bent. CoolCat zit on top of fashion met de collectie mannen truien & vesten omdat trendwatchers alles in de gaten houden:
  • Zij weten wat er op straat speelt;
  • Wat de laatste trends zijn;
  • En wat er fun is om te dragen!