Meisjes Caps

Meisjes caps zijn de perfecte accessoire voor jonge fashionista’s die hun outfit graag een coole en sportieve twist geven. Daarnaast beschermen de petten je in de zomer ook nog eens tegen de zon. Zo weet je zeker dat je gezicht niet zal verbranden. Superhandig dus, die toffe caps!

Filter


Soorten

In de collectie meisjes caps van CoolCat vind je natuurlijk niet zomaar petten. Nee, deze items zijn echte fashion items waarmee je heel gemakkelijk jouw outfits een coole update kan geven. Om ervoor te zorgen dat de petten uit de collectie opvallen zijn de designers helemaal losgegaan. Zo zijn de caps onder andere voorzien van een toffe bloemenprint mét doodshoofden, en een girly lipstickprint. Verder zijn de petten voorzien van stoere badges en teksten. Uiteraard kan je de maat aan de achterkant van de meisjes caps verstellen. Ze zitten dus altijd goed!

Mix en match

Een cap kan de perfecte finishing touch van jouw outfit zijn. Draag er bijvoorbeeld eentje in combinatie met een leather look legging en een spijkerblouse voor een stoere outfit. Ga jij liever voor iets meer girly fashion? Combineer dan een lichtroze cap met lucky girl erop met jouw favoriete witte jurkje voor een heel lief en modieus setje.

Trends

Check de collectie meisjes caps en je weet precies wat de trend is van dit kledingseizoen. Juist, caps worden voorzien van de coolste prints en toffe teksten zodat jij echt een fashion statement kan maken met je pet. Zorg ervoor dat je naast je cap ook altijd een zonnebril draagt voor een stoere, zomerse look.

CoolCat petten

Waarom jij nu jouw favoriete meisjes caps moet scoren bij CoolCat?
  • Ze zijn voorzien van de vetste designs en kleuren
  • Caps komen in ieder seizoen van pas
  • Bestel ze gemakkelijk en snel online